![]() |
Codaname:Panzers Phase One CD3
Czy posiadacze w/w gry mogli by mi napisać jakie pliki i katalogi znajdują się na CD3 :)
Z Góry bardzo dzięki. |
Cytat:
-Edit- http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,14586 To jest to Mello |
Cytat:
z tego co wiem to wydana przez niemcow pokazuje polskich zolnierzy jako zapijaczonych ktorzy byli agresywni wobec 3 rzeszy ...i z tego co pamietam przeksztlaca historie ze to polacy zaatakolwali niemcow |
słyszałem, że tak jest, ale w kampanii niemieckiej.
podobno w każdej kampanii strona, po której walczysz jest przedstawiana w bardziej korzystnym świetle - co w czasie wojny miało miejsce - propaganda etc no i nasi zrobili z igły widły. nie wiem, bo widziałem tylko demko - akcja w normandii - powiem szczerze, że to co napisałem by się nawet zgadzało. |
A jakieś namiary na full lub demko?
|
Cytat:
http://www.google.pl/search?hl=pl&ie...kaj&lr=lang_pl |
Ilość załączników: 1
Cytat:
1.w kat BONUSMATERIALS znajduje sie 329 MB nieistotnych smieci postprodukcynych. 2.w DirectX- wiadomo... 3.w kat. Gamespyarcade/arcadeinstallCLPANZERS14d.exe...5604KB, 4. w kat.HDC/protect.dll---4613KB, /panzers.exe -(tu mam wstawionego cracka,ktory sie instaluje razem z grą,wiec moze sie róznic wielkoscią-mój ma 3806KB). Wykresliłem takze plik z nr seryjnym ,którego nie ma na oryginale. Jak co to pisz...no i przy okazji wszystkiego najlepszego zycze... |
W końcu konkretna odpowiedż :)
dzięki lopus ...:piwo: |
Sorki za odkopanie tamatu, ale ostatnio stałem sie szcześliwym posiadaczem owej gry i z zapałem zabrałem sie do jej instaliki, no i tu pojawił sie problem. Mianowicie po włożeniu 3 CD wywala mi błąd wejscia/wyjcia i kończy intalację. Wiem ze jest ona zabezpieczona StarForce 3 a on z koleii miesza coś z adresami sektorów. I moje pytanko jest takie:
1)czy da sie coś z tym zrobić?? 2)czy płytka jest padnięta?? No i zrobiłem sobie obrazy wszystkich płytek alcohol'em z profilem StarForce i dalej to samo. Prosze o pomoc bo moja klawiatura nie wytrzyma długo ;) Pozdro |
Cytat:
Cenega udostępniła "patcha" to znaczy sama zrobiła tzw "c.racka" :D Bo coś zwalili przy polonizacji :spoko: Moge podesłać na meila, ale dopiero jutro po południu :/ To orginałki śa te twoje płytki? Bo star force'a przegrać sie nie da :/ |
Cytat:
Jakby to powiedzieć: "orginalne inaczej". Patcha mam i niestety nie działa. Pozdro |
Cytat:
Nie, nie, nie. Działa ostatnio grałem :D JAk go kopiujesz to do katalogu z grą ale potem jeszcze w jeden podfolder !! I tam dopiero on sie podmienia :/ Na początku też myślałem ze nie działa. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:35. |