Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Problem z zabezpiecznieem (https://forum.cdrinfo.pl/f11/problem-zabezpiecznieem-38946/)

wacekkk 29.08.2004 22:09

Heh jusz to zrobilem ale mam nlipe z ta gra bo jusz ja zassalem z 2 razy od tego momentu i nie moglo ja pod koniez zwerifikowac.. :( No coz tzreba bedzie pomeczyc

Wilekie dzieki Za wasze rady....

Berion 29.08.2004 22:05

Cytat:

Napisany przez wacekkk
[...] a zrodlowy obraz wykasowalem.Skanowania zabezpieczen nic nei daje bo nic nie wykrywa.

No to po zabawie... :niepow: zacznij ssać jeszcze raz...

wacekkk 29.08.2004 22:00

Tak wiec obraz sciagnolem i wypalilem na cd na pomoca clon cd uzywajac profilu cd protect, i od tej chwili nie mam mozliowsci odtworzyc danych z tej cd ,a zrodlowy obraz wykasowalem.Skanowania zabezpieczen nic nei daje bo nic nie wykrywa.

Berion 29.08.2004 21:43

@wacekkk
Sorry, że się czepiam szczegułów ale ominąć zabezpieczeń przegrywając płyte się nie da. Można je przenieść :taktak:
Nie napisałeś nam nawet jakie to zabezpieczenie (ktoś już napisał abyś przeskanował płytę (ale nie tą, tylko tą, z której pierwszy raz próbowałeś wykonać kopię) A-Ray Scanner'em.). Wtedy zobaczymy... 8-)

wacekkk 29.08.2004 20:17

Bad copy tez nic nie zrobil.Musi byc jakis sposob zeby odczytac ta cd nagrana z profilu cd protect w clone cd ???!!!!

mallow 29.08.2004 14:18

Sparwdz moze czy Bad Copy pro ruszy ta plytke ?
pozdro ;)

wacekkk 29.08.2004 11:19

Witajcie.
Jak wczesniej psialem wszystkeigo juz probowalem od alcohola po clona i nic nie daje sie zrobic z ta plytka.Robilem obraz cd przez zlcohola i nic dalej jej nie moge otworzyc .A ray scanerrem skanowalem i on nawet nie wykrywa cd w napedzie.
Jedyny program ktrory cos widzi to Clon cd ,a po zrobieniu obrazu przez niego dalej to samo
Podmontowanie obrazu tez nic nie daje,dzieje sie to samo jakbym wlozyl to cd do napedy czyli nie czyta.
A winiso czyta inne formaty niz iso tylko trzeba go do tego zmusisc,przynajmniej mi sie udalo nim otworzyc inn pliki niz iso.

Pomozcie ......

mallow 29.08.2004 10:28

Witam!
Tak jak juz wspomnieli koledzy nie uzywaj clona. Ja dodam od siebie ze WinISO na pewno nie wyeytujesz obrazu bo on [ ile sie nie myle] nie czyta innych formatow niz *.ISO. Sprobuj UltraISO, ewentualnie podmontuj ten obtaz do wirtualnego napedy i wyedy kombinuj.

P.S. DJ CHAKIER. Po co napisales tn swoj ostatni post? Bo ja nie wiem... nic nie wnosi... nie przekrecaj se licznika :blee:

Mich@ł 29.08.2004 08:59

Cytat:

Napisany przez Loczek
Witam. Nie nagrales tylko kopiowales. Sorry ze sie czepiam szczegolow ale clone nie nagrywa plikow ktore wybierasz tylko kopiuje cale plytki. Wiec jest proste rozwiazanie. Zalatw sobie plytke ta ktora chciales wczesniej skopiowac(nagrac). Przeskanuj ja programem a-ray scanner. Nastepnie zalatw sobie program alcohol 120% i nim przegraj plytke. Mozesz oczywiscie przegrywac plytke clonem ale... niektore nowsze gry blokuja sie kiedy wykryja na kompie clona. Powodzenia.

PS. Clone nie jest juz taki dobry w kopiowaniu.

Co racja, to racja. Loczek dobrze mówi...

Loczek 29.08.2004 08:53

Witam. Nie nagrales tylko kopiowales. Sorry ze sie czepiam szczegolow ale clone nie nagrywa plikow ktore wybierasz tylko kopiuje cale plytki. Wiec jest proste rozwiazanie. Zalatw sobie plytke ta ktora chciales wczesniej skopiowac(nagrac). Przeskanuj ja programem a-ray scanner. Nastepnie zalatw sobie program alcohol 120% i nim przegraj plytke. Mozesz oczywiscie przegrywac plytke clonem ale... niektore nowsze gry blokuja sie kiedy wykryja na kompie clona. Powodzenia.

PS. Clone nie jest juz taki dobry w kopiowaniu.

wacekkk 29.08.2004 00:23

NIc to nie daje probowalem Win iso i nie sie na da :(

gallus 29.08.2004 00:06

No zrób obraz, i spróbuj otwożyć go jakimś edytorem, a moze wtedy da rade wyexportowac pliki na hdd i ponownie je wypalić :)

wacekkk 29.08.2004 00:00

NIc nie wykrywa. Nagralem to alkoholem i dalej to samo .Jak prubuje otworzyc to wykauje blad ze Funkcja nie dostepna.jedynie clonem da sie zrobic obraz z tej plytki inne programy jej nie widza ...

Mich@ł 28.08.2004 19:41

Sprawdź A-Ray Scannerem jakie to zabezpieczenie, i nagrywaj Alkoholem.

Maciej 28.08.2004 19:23

Protect PC games to nie zabezpieczenie tylko profil CloneCD ...który pozwala na kopiowanie właśnie gier zabezpieczonych.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:23.