![]() |
Symantec Antivirus Corporate Editon - to jest caly pakiet antywirusowy
lub Symantec Antivirus Corporate Editon Client - to wystarczy na domowym kompie (lub w niewielkiej sieci gdzie nie ma potrzeby centralnego zarzadzania antywirusami na terminalach) |
Ja zle to ujełem, dobrym antyvirem jest Ten norton którego, używa Nimal.... tylko jak on się wabił?? mialem kiedyś wcześniejsza wersje i mi się podobała, bo mniej porzerała zasobów i była wg mnie szybsza...
|
nie no nie przesadzajmy - Symantec tez potrafi napisac dobry soft... ale nie nazwa go wtedy Norton :D tylko pakuje do serii dla serwerow - i to jest jego dobry sofcik antywirusowy
Nortony potrafia oprocz zapewnienia wzglednego bezpieczenstwa (no to fakt ze zle az tak nie sa - rzadna rewelka, ale na pwno nie sa najgorsze) pieknie porzeraja zasoby kompa i przez to sa ch*owe |
Cytat:
Ale tak serio to norton to syf :\ |
Cytat:
|
Dodam jeszcze ze jestem w tym temacie na bierzaco i jak byly testy antywirusow i firevalli to nortony byly pierwsze z ogramna przewaga (poprzedni numer komputer swiat) a ta twoja "kochana" panda nawet sie zalapala do 12 ;p
|
Cytat:
8-) |
KAV jaki :O
skąd ty takie rewelacyjne wiadomości bierzesz? :haha: |
Panda to gowno :blee: syf jak robilem nia skana to nie chjcial sie laczyc z netem mowie wam przyszlosc to Norton pod warunkiem ze sciagacie aktualizacje :mruga:
|
Cytat:
|
ok dzieki dalej sam juz znajde
|
http://members.lycos.co.uk/gallusano...ary/google.gif
>>> Spybot - Search & Destroy >>> HijackThis >>> CWShredder |
Skad wziasc te programy ???
|
Wg mnie norton również jest jak już to c h u * * * *, bo porzera dużo zasobów systemu i wyłanczają go trojany, bo jest właśnie najpopularniejszy :D, najlepiej wg mnie używać jakiegos skanera on-line i ad-aware lub Spy bot S&D i hijackthis :)
|
Masz tego anty-wirusa kasperskiego on jest ****wy wez sobie zarzuc Norton Internet Seciurity i Norton Anty-wirus . Sprobuj uruchomic kompa w trybie awaryjnym przeskanowac kompa z wirusow i nie laczyc sie w tym czasie z internetem . Nastepnie zainstalowac powyzsze programiki i wszystko bedzie wporzo ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |