![]() |
potrzebna pomoc od kogo¶ z poznania
czy jest osoboa chętna z poznania pomóc memciowi i wypalić 4 płytki dvd z ważnymi danymi????? mam plytki verbcie ale moj liton się sypie wali na wszystkim błędy p2 więc proszę o sms jak się znajdzie chętna osoba z poznania mam dysk na serial ata nieposiadam hdd z ide zwyklym dzięki z gory spadam bo modem;(
p.s numer dam smsem pomylilem się i dalem niemoj moj jest w erze ale dla zaufanych |
dolinka...mam zwykla cdrw..
a ziomus nimal nie wiem czy ma nagryware dvd, Moze monter ma... |
Cytat:
|
juz czytalem to ale ani u mnie dysku sata ani dvdrw... narazie...
czekam niecierpliwie na koniec procedury przetargowej to chociaz w robocie bede mial takie zabwaki, ale pilnie to to nie nastapi (***** jakis pisal ustawe o przetargach - nie dosc ze z przetargow wszystko jest drozsze to jeszcze to gowno trwa kilka miesiecy...) |
Cytat:
|
Niestety też nie pomogę, na nagrywarkę się dopiero nagrzewam jak±¶ (i co¶ nie mogę wybrać) a SATA nie mam i nie planuję póki co, dopiero jak będę stawiał now± maszynę, a to nieprędko...
Pozdrawiam. |
no Memo - jesli to nadal aktualne to od kilku godzin jestem posiadaczem spawary dvdrw DL :D i mam zlacza SATA
mozemy sie jakos w przyszlym tygodniu umowic w godzinach pracy u mnie w robocie czy jakos tam sie dogadamy :) |
Cytat:
|
@Monter - ja tez sie nagrzewam ale sianko zbieram
Myslalem nad Sony 700A ... moze litek...nie wiem |
chetnie :) tylko najwczesniej w przyszlym tygodniu
eh wlasnie sprawdzilem - ten moj piecyk nie jest dl :( tzn nie moj tylko sluzbowy no, ale to litek (1213S) wiec moze sie da przekracic :) na razie nic na nim nie robilem oprocz instalacji windowsa :P jurto pierwsze testy :D jakbym mial teraz kupowac prywatnie - na pewno bym wzial 832 :D |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |