Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   potrzebna pomoc od kogo¶ z poznania (https://forum.cdrinfo.pl/f5/potrzebna-pomoc-od-kogos-poznania-39043/)

memorando 30.08.2004 20:06

potrzebna pomoc od kogo¶ z poznania

czy jest osoboa chętna z poznania pomóc memciowi i wypalić 4 płytki dvd z ważnymi danymi????? mam plytki verbcie ale moj liton się sypie wali na wszystkim błędy p2 więc proszę o sms jak się znajdzie chętna osoba z poznania mam dysk na serial ata nieposiadam hdd z ide zwyklym dzięki z gory spadam bo modem;(

p.s numer dam smsem pomylilem się i dalem niemoj moj jest w erze ale dla zaufanych

Kasprzak 30.08.2004 21:02

dolinka...mam zwykla cdrw..
a ziomus nimal nie wiem czy ma nagryware dvd,
Moze monter ma...

memorando 30.08.2004 21:48

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
dolinka...mam zwykla cdrw..
a ziomus nimal nie wiem czy ma nagryware dvd,
Moze monter ma...

qrcze ale ja mam pecha chlip:(

nimal 30.08.2004 21:51

juz czytalem to ale ani u mnie dysku sata ani dvdrw... narazie...
czekam niecierpliwie na koniec procedury przetargowej to chociaz w robocie bede mial takie zabwaki, ale pilnie to to nie nastapi (***** jakis pisal ustawe o przetargach - nie dosc ze z przetargow wszystko jest drozsze to jeszcze to gowno trwa kilka miesiecy...)

memorando 31.08.2004 08:11

Cytat:

Napisany przez nimal
juz czytalem to ale ani u mnie dysku sata ani dvdrw... narazie...
czekam niecierpliwie na koniec procedury przetargowej to chociaz w robocie bede mial takie zabwaki, ale pilnie to to nie nastapi (***** jakis pisal ustawe o przetargach - nie dosc ze z przetargow wszystko jest drozsze to jeszcze to gowno trwa kilka miesiecy...)

dobre pamiętam przetarg orlenu w szczecinie 12000 za sprzęt wynikalo w/g cennika a zarobili na czysto 10000 :)

Monter 02.09.2004 16:42

Niestety też nie pomogę, na nagrywarkę się dopiero nagrzewam jak±¶ (i co¶ nie mogę wybrać) a SATA nie mam i nie planuję póki co, dopiero jak będę stawiał now± maszynę, a to nieprędko...
Pozdrawiam.

nimal 02.09.2004 16:47

no Memo - jesli to nadal aktualne to od kilku godzin jestem posiadaczem spawary dvdrw DL :D i mam zlacza SATA
mozemy sie jakos w przyszlym tygodniu umowic w godzinach pracy u mnie w robocie czy jakos tam sie dogadamy :)

memorando 02.09.2004 17:14

Cytat:

Napisany przez nimal
no Memo - jesli to nadal aktualne to od kilku godzin jestem posiadaczem spawary dvdrw DL :D i mam zlacza SATA
mozemy sie jakos w przyszlym tygodniu umowic w godzinach pracy u mnie w robocie czy jakos tam sie dogadamy :)

heh zly bylem tez zakupilem piecyk i to 832 od razu bo za grosze i problemu niemam już:)ale może się spotkamy i pogadamy nimal cio?:):)

Kasprzak 02.09.2004 17:16

@Monter - ja tez sie nagrzewam ale sianko zbieram
Myslalem nad Sony 700A ... moze litek...nie wiem

nimal 02.09.2004 17:25

chetnie :) tylko najwczesniej w przyszlym tygodniu
eh wlasnie sprawdzilem - ten moj piecyk nie jest dl :( tzn nie moj tylko sluzbowy
no, ale to litek (1213S) wiec moze sie da przekracic :) na razie nic na nim nie robilem oprocz instalacji windowsa :P jurto pierwsze testy :D

jakbym mial teraz kupowac prywatnie - na pewno bym wzial 832 :D

memorando 02.09.2004 19:06

Cytat:

Napisany przez nimal
chetnie :) tylko najwczesniej w przyszlym tygodniu
eh wlasnie sprawdzilem - ten moj piecyk nie jest dl :( tzn nie moj tylko sluzbowy
no, ale to litek (1213S) wiec moze sie da przekracic :) na razie nic na nim nie robilem oprocz instalacji windowsa :P jurto pierwsze testy :D

jakbym mial teraz kupowac prywatnie - na pewno bym wzial 832 :D

super jakby cio numer moj znasz:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17.