![]() |
Nowa wizja "Krzyżaków" i Rydz oraz Janko gwiazdorami :)
Dla mnie - Hoffman powinien wziąć się za nakręcenie "remake" Krzyżaków, a ks. Jankowskiego obsadzić w roli Ulricha von Jungingen: odpowiednia postura i bądź co bądź też ksiądz. Rozanielony Rydzyk zaś świetnie nadawałby się do roli owego krzyżackiego posła przez którego omal nie ścięto Zbyszka: "ja mu wybaczam, ale on obraził Zakon, a kto obraża Zakon, ten obraża Chrystusa Pana, a tego wybaczyć nie mogę" - identyczna filozofia jak u Rydzyka.
Co Wy na to? :) |
Cytat:
|
Hoffman to lepiej niech sie za nic nie bierze, bo znowu mu wyjdzie "stara basn" i wszyscy bedziemy plakac a co gorsza jeszcze okaze sie to lektura w 2 klasie gimnazjum!!
|
Świetny pomysł
Pozdro |
Cytat:
Wątpię aby udało się nakręcić Krzyżaków po raz drugi. W obecnych czasach wymagało by to Petera Jacksona i całego zaplecza Władcy Pierścieni (cyfrowi Polacy,Litwini,Tatarzy,Krzyżacy). A to ogromne pieniądze. Choć może film sprzedałby się wówczas w USA (gdzie byłby podobnym gigantem jak Troja czy Król Artur albo oczekiwany Aleksander Wielki. W sumie jest to przeciez niezły scenariusz a moda na "historyczne" produkcje trwa. Jabba |
O. Rydzyk rzucil by apel na antenie tego swojego "qtolickiego" radia, jankowski by dorzucil troche grosza, i by bylo. Budrzet by byl wiekszy niz od Titanica :P proponuje jeszcze epizod o molestowaniu rycerzy zakonnych przez przeora Johana von Paetzoniusza :haha:
|
Cytat:
Tylko jedno małem "ale", w reklamówkach Aleksander Wielki jest blondynem!! |
Cytat:
Ps: tak na powaznie :D to amerykanie sa zwolennikami czystosci ras no i Alex musial byc blondynem. (aryjskim - zreszta). :D Ps2; Alex the Big - kolejny gniot tego niezrownanego, powalajacego, jedynego kina amerykanskiego. Czekam na kolejna brednie. Moze pojawi sie tam i Superman?! |
Cytat:
|
Proponuje osade do new wersion of Krzyzacy:
-krol jagiel - milosciwie panujacy Olo -brat jego Witołd - Andrzej Lepperus -Jurand - posiel Gietrych (wylupywanie oczu konieczne) -Macko - glosel Kalisz -Zbyszko - poselka Zyta Gilowska -Zyndram Myszkowic - marszalek Borowik -komisja sledcza w prawie Juranda: diabel Rokita i Jan O`sik Ziobro w tle - chor aniolkow Charliego - konwent seniorow (soprany - pampersy) rezyseria - Wajda&Japan Co. Ltd |
yahol - to by przeszlo ;p
|
hehe
z taka obsada-oscar murowany |
raczej złote maliny :P
|
To by była furora. Film sam by sie reklamowal z ta obsadą.
|
Cytat:
Izabella Sierakowska oraz piękna Renatka Beger? Proponuję jeezzcze zmodyfikować scenariusz i wprowadzić gdzieś wątek żydowski a Hollywood zaraz to nakręci. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:13. |