Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   To już jest koniec...wakacji (https://forum.cdrinfo.pl/f5/juz-jest-koniec-wakacji-39091/)

Pagerus 07.09.2004 10:56

Cytat:

Napisany przez mr_spock
i pewnie wiecej wypic moga... wprawieni :P

Hehe - no jak to ludzie z wyższym stażem :D

mr_spock 07.09.2004 10:46

i pewnie wiecej wypic moga... wprawieni :P

Pagerus 07.09.2004 09:25

Cytat:

Napisany przez kodziu
FUJ :D
Ale studiować z ludźmi po 40 to bajer. Ciekawe jak bedzie sobie radzić ta starsza pani. :>

Też mam przyjemność studiowania z nieco starszymi ode mnie ludźmi... Na początku łudziłem się, że to będą prymusy i w ogóle - ale w sumie to takie same studenty jak my :D

kodziu 06.09.2004 17:27

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ok... nastepnym razem bede sie wyrazal jasniej... :)

juz mi sie podoba... dowiedzialem sie, ze bede studiowal z mama mojej znajomej (lat 40) ;)

a ja lubie towarzystwo starszych pan :)

FUJ :D
Ale studiować z ludźmi po 40 to bajer. Ciekawe jak bedzie sobie radzić ta starsza pani. :>

Pagerus 06.09.2004 09:12

Cytat:

Napisany przez mr_spock

juz mi sie podoba... dowiedzialem sie, ze bede studiowal z mama mojej znajomej (lat 40) ;)

No tak... i teraz znajoma będzie zazdrosna... ;)

mr_spock 04.09.2004 01:53

czemu dwuznacznie?
tym razem jasno sie wyrazilem :):P

nimal 04.09.2004 00:03

oh, Ty... :D
zabrzmialo to (w myslach, bo czytane a nie slyszane) nader dwuznacznie ;p

mr_spock 03.09.2004 23:27

andrzejj9 03.09.2004 21:40

Cytat:

Napisany przez mr_spock
@andrzejj9 - jeszcze nic ci nie powiem... zaczynam dopiero za kilka tyg ;) napisalem, ze "jestem", a nie,ze studiuje na socjologi... wiec nikogo w blad nie wprowadzilem :P

No niech będzie, nie będę łapał za słówka ;)

To daj kiedyś, za jakiś czas znać, jak to wygląda i jak Ci się podoba :)

Pagerus 03.09.2004 14:34

Cytat:

Napisany przez mr_spock
@andrzejj9 - jeszcze nic ci nie powiem... zaczynam dopiero za kilka tyg ;) napisalem, ze "jestem", a nie,ze studiuje na socjologi... wiec nikogo w blad nie wprowadzilem :P

Hehe - no tak - ale różnie jak widać można było zinterpretować Twoją wypowiedź :D

mr_spock 03.09.2004 12:50

Pagerus 03.09.2004 11:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Raczej prywatne. Na drugie studia dzienne nie mam czasu, a socjologia i psychologia zaoczna kosztuje tyle, że wolałbym już sobie jakiś używany samochód z Niemiec sprowadzić :)

Czy ja o czymś nie wiem? W Totka wygrałeś albo się dorobiłeś na tych wakacjach? :D

andrzejj9 03.09.2004 11:18

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Proponuję Andrzeju podpytać o to parę naszych koleżanek z klasy z X LO - poznasz przynajmniej wrocławskie realia tego kierunku :) No chyba, że myślisz o prywatnej szkole - a nie o UWr...

Raczej prywatne. Na drugie studia dzienne nie mam czasu, a socjologia i psychologia zaoczna kosztuje tyle, że wolałbym już sobie jakiś używany samochód z Niemiec sprowadzić :)

Pagerus 03.09.2004 09:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No ja na socjologię wcale tak bym nie narzekał. Nawet więcej, teraz jestem na Informatyce i Zarządzaniu, ale kiedy to skończę, albo nawet już na piątym roku, zamierzam zacząć coś nowego - właśnie socjologię, albo psychologię. Możesz coś powiedzieć o tym kierunku?

Proponuję Andrzeju podpytać o to parę naszych koleżanek z klasy z X LO - poznasz przynajmniej wrocławskie realia tego kierunku :) No chyba, że myślisz o prywatnej szkole - a nie o UWr...

andrzejj9 02.09.2004 22:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
w jakis tam planach moze i mialem politechnike, ale skonczylo sie tak, ze jestem na socjologi... jak wybieralem kierunek, to tak, zeby bylo jak najmniej matmy...
tak mnie w technikum przygotowali do zawodu ;)
jeszcze musialem w mundurku chodzic :)

No ja na socjologię wcale tak bym nie narzekał. Nawet więcej, teraz jestem na Informatyce i Zarządzaniu, ale kiedy to skończę, albo nawet już na piątym roku, zamierzam zacząć coś nowego - właśnie socjologię, albo psychologię. Możesz coś powiedzieć o tym kierunku?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:59.