Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co ma piernik do wiatraka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-ma-piernik-wiatraka-39105/)

epol 03.09.2004 19:17

Tak, widziałem. A to nie było lepiej od razu usunąc ten post :D ;)

Weron 03.09.2004 19:04

Cytat:

Napisany przez epol
A co to ma być??

A to widziales?:
Ostatnio zmieniany przez Weron : wczoraj o godz. 23:17.
To oznacza, ze byla moja wypowiedz, ktora pozniej postanowilem usunac.
I zostal tylko pierwszy znak z calej mojej wypowiedzi.

epol 03.09.2004 18:51

Cytat:

Napisany przez Weron
[

A co to ma być??

andrzejj9 02.09.2004 22:40

Cytat:

Napisany przez memorando
proszę zauważ malo ludzi dostaje ode mnie reputkę a jak dostają są to wysoce wyselekcjonowane gatunki .....

Ja też jakoś rzadko z tej opcji korzystam, chociaż kiedy mam ochotę w ten sposób okazać komuś sympatię (bez skojarzeń) to sobie o niej przypominam :)

Hmmm, czekaj, ja chyba kiedyś byłem tym wysoce wyselekcjowanym gatunkiem ;)

memorando 02.09.2004 22:30

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm, reputka tu, reputka tam.. co to, jakaś nowa mania ostatnio? ;)

proszę zauważ malo ludzi dostaje ode mnie reputkę a jak dostają są to wysoce wyselekcjonowane gatunki .....

andrzejj9 02.09.2004 22:27

Cytat:

Napisany przez barte_k
A właśnie ile można rozdać reputek na 24h ??? Rozdałem już 5 :D

Hmmm, reputka tu, reputka tam.. co to, jakaś nowa mania ostatnio? ;)

Smartek 02.09.2004 18:39

Cytat:

Napisany przez memorando
dzięki bgn jak to dobrze że już zakopaliśmy ten topór wojennypozdrawiam serdecznie dobry tekst:)_

a no i memo dzieki za opinie w stosunku do mnie... i reputke ;-)
A ja Ci chcialem poradzic, zebys uzywal interpunkcji, Twoje posty wygladalyby wtedy o niebo lepiej, bo tak to trudno troszke sie rozgryza to co napisales :) (bez urazy!)
pozdro ;)

memorando 02.09.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez bgn
8-) no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak:(cytuje z niczego- czyli z glowy}
"... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo.
Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo

dzięki bgn jak to dobrze że już zakopaliśmy ten topór wojennypozdrawiam serdecznie dobry tekst:)_

epol 02.09.2004 13:51

A mnie nowygosc irytuje. Zakłada tyle temató i zadaje tyle pytam. Stworzyl by kilka temat tematycznie i w nich zadal by te pytania.

Z tego co mi sie zdaje to on po prostu leci po najlzejszej lini oporu. Juz mu mowiono tyle razy zeby uzyl szukajki albo zalozyl sobie jeden temat itd.

Ja popieram memorando. Wiem, że nie na poczatku nie jest się geniuszem, ale przeciez jak mu sie tyle razy powie żeby szukal bo było to niech szuka. Po to sa pisane arty na necie.

bgn 02.09.2004 11:46

Cytat:

Napisany przez memorando
warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem:)

8-) no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak:(cytuje z niczego- czyli z glowy}
"... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo.
Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo

memorando 01.09.2004 21:27

Cytat:

Napisany przez bgn
Masz 100% racje Sid jesli chodzi o Memo. Ty chyba zapomniales Memo swoje posty z ktorych nie wynikalo nic i ktorych nikt nie mogl zrozumiec i "upierdliwość" i zadawaniu takich pytan ,czy taz wrzucaniu bezsensownych tematow . A czlowiek zapytal i mial racje bo w pytaniu kryje sie rowniez pytanie - czy warto wywalac pienidze na Intela czy nie. Nowy zapytal , a 90% odpowiedzi w tym 100% twoich Memo nie zawierała nawet proby odpowiedzi

warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem:)

Mich@ł 01.09.2004 21:25

Cytat:

Napisany przez barte_k
A nowygośc się loguje tylko nic nie pisze ^_^ Zobaczcie sami :taktak:

Bo jak widzi jak na niego niektóre osoby najeżdżają, to nie pisze, żeby znowu nie miały nowego tematu...

B@rtek 01.09.2004 21:13

A nowygośc się loguje tylko nic nie pisze ^_^ Zobaczcie sami :taktak:

Mich@ł 01.09.2004 21:04

Cytat:

Napisany przez Smartek
no moze moje wypowiedzi sa 'dobre jakosci' - jak to ktos tu z forum nazwal, ale co z tego jak nie jestem zbytnio lubiany? :P
pozdro ;)

Cytat:

Napisany przez barte_k
Kto Ci tak powiedział, że nie jesteś lubiany

No właśnie ???

B@rtek 01.09.2004 21:01

Cytat:

Napisany przez Smartek
no moze moje wypowiedzi sa 'dobre jakosci' - jak to ktos tu z forum nazwal, ale co z tego jak nie jestem zbytnio lubiany? :P
pozdro ;)

Kto Ci tak powiedział, że nie jesteś lubiany ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14.