![]() |
Nagrywanie *.ram real player?!
Witam,
Od 2 dni szukam w necie programu, dzięki któremu mógłbym zrzucić na kompa obraz łącznie z dzwiękiem. Ale jest problem, gdyż nie mogę znaleźć takiego ustrojstwa. Chcę zgrać wszystkie łapu capu ze strony neostrady. Kombinowałem ze wszystkim co mogłem i jedyne co mi sie udało to to, że mogę zrzucić tylko i wyłącznie muzykę ale ja potrzebuję zrzucić całe filmiki! Proszę, pomóżcie bo już nie mam sił siedzieć po nocach.... :| Z góry dzięki. Pozdrawiam. |
StreamBox VCR
Zgrywa praktycznie kazde audio&video strumieniowe i do tego w protokołach http, ftp, rtsp, mms, pnm... |
Witam
Dzięki za programik, z tym że jest lipa. Nie chce ściągać. Taki sam efekt uzyskalem na flashgecie, tzn. pobierze tylko parę kilo, i transfer spada do 0 i dalej nie idzie, tak jakby źródło wiedziało że to nie jest real player i nie chce odtwarzać/ściągać :| :-o :-o |
Poniżej podam link to jednego filmiku.
Jak komuś uda się to ściągnąć na HDD, ma u mnie browara, baa, nawet skrzynkę. http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=n...040826/lapu.rm :mruga: |
Przypadkowo trafilem na ten topic ,ale browar to browar :D. Uzyj Net Transport (sprawdzilem ,twoj plik 6mb zajmuje). Moim zdaniem jest to najlepszy manager jesli chodzi o ilosc mozliwosci sciagania , czego innym downloaderom brakuje ( to ten ma slaby mms , to tamten gorzej ciagnie z ftpa). Dlatego pomimo iz byc moze sam program nie jest najlepiej zbudowany ( np. w kwestiach rozwiazan , ilosciach opcji czy tez innych bajerach , mi osobiscie brakuje porządnego wykresu predkosci i log'a z prawdziwego zdarzenia) bije na glowe rywali swoimi "zdolnosciami" . Jednym slowem polecam do sciagania wszelkich mediów (glownie z serwerów mms i rtsp ) , natomiast jesli chodzi o zwykle pliki , net transport nie wyroznia sie raczej niczym szczególnym , chociaz w moim przypadku to moj ulubiony downloader ;) Pozdrawiam i czekam na to piwo :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |