![]() |
PLUS GSM leci sobie w kulki z uzytkownikami
List dotyczy uzytkownikow PLUSa, ktorzy otrzymali informacje o zmianach w cenniku (czyli dodatkowe oplaty), nie musicie sie z nimi zgadzac. Wystarczy ze kazdy wysle reklamacje do PLUSa i poczeka na odpowiedz, informacja ta to jest zmiana umowy ze strony operatora, wiec trzeba poczekac jak to sie ma do zerwania (wypowiedzenia) umowy z ich strony, czyli operatora.
CZEKAM NA ODPOWIEDZ PRWANIKA moze ktos na forum jest takowy, bo znajomy jakos znaku zycia nie daje ;) |
nic nie dostałem http://pclab.pl/modules/XForum/image...cratchhead.gif
|
Jeżeli w ciągu chyba 14 dni nie wyslesz im odpowiedniego pisemka to będzie to oznaczało, że akceptujesz nowy regulamin ... jeżeli natomist nie zgadzasz się z jego nową treścią (a tak jest w Twoim przypadku) to wysyłasz pisemko w którym informujesz o wypowiedzeniu umowy ze skutkiem natychmiastowym, powołujesz się oczywiście na nowy regulamin.
|
Cytat:
@MacGyver no niezbyt w ciagu 14 dni tylko 7 dni od daty platnosci faktury (rachunku), na razie napisalem reklamacje i poczekam. a co wypowiedzenia umowy to mam z okresem 30 dni (tak jakos stalo w regulaminie), tylko musze poczekac czy mi nie kaza zaplacic za zerwanie umowy, ale to nie ja zmieniam jej warunki tylko oni |
Za zerwanie umowy z powodu zmiany regulaminu nic nie zapłacisz ... (no ale jak to w Plusie dokładnie jest to niewiem - ja trzymam sie zdala od tego operatora).
|
Ja na szczescie plusa mam juz poza soba od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem popa i mam w zwiazku z tym pytanie czy ktos wie czy da sie wylaczyc powiadomienie ktore przychodzi po kazdej rozmowie ?
|
Cytat:
|
A taką reklamacje najlepiej wyślij POLECONYM aby miec dowód na to, że ją wysłałeś.
|
Cytat:
|
czyli wypowiadam im umowę i zostaję z nowym (2 miesiące) telefonem?
bomba, mogą mi przysłać to pisemko. zrezygnuję i przejdę do innej sieci :P |
tego to nie wiem, ale z regulaminow wynika ze tak, bo to oni zmieniaja warunki umowy, ktora z toba podpisali
|
Ktoś w domu dostał tam jakieś pisemko od Plusa... muszę na nie looknąć :) Osobiście używam SIM+) i jestem z niego bardzo zadowolony :) O jakich konkretnie zmianach w regulaminie mówicie???
|
Cytat:
Plusa tak |
najwazniejsze sa oplaty za "darmowy" BOK - za rozmowe i SMS-a do BOK-u, oplaty za zablokowanie telefonu i nieoplacenie w terminie rachunku
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |