![]() |
Cytat:
|
Zdalem :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :)
|
no no... a ja jeszcze nie mam zaliczenia z systemow operacyjnych :> jak narazie cienko sie zapowiada... juz 3 razy podchodzilem ale koles wymyslal punktacje nieziemska. od 0 do 15. Przy czym zaliczenie bylo od 11... a jak sie mialo 14 lub 15 to byla dopytka ktorej nikt nie przechodzil... Prowadzacy wychodzi z zaloazenia ze skoro masz az 14 (lub 15) punktow to musi sprawdzic Twoja faktyczna wiedze... i tu byly schody. No i nie moge podejsc do rygorowego egzaminu :|
Jakby tego bylo malo przydaloby sie zdac egzam z Analizy Projektowania i Programowania Obiektowego (pisalem w srode) Wyniki mialy byc dzis... i faktycznie sa tylko ze nr mojego indexu ktos przekrecil i nie wiem czy zaliczylem a profesor wyjechal... wroci w poniedzialek... no i nie wiem czy uczyc sie na poprawe APIPO (wtorkowa) czy wtorkowe ostateczne zaliczenie z Systemow Operacyjnych... A i jeszcze mi sie tak troche nachodzi zaliczenie z egzaminem... kto poradzi jak sie znalezc w dwoch miejscach w tym samym czasie jednoczesnie?? :blee: Aaach... i jeszcze moj ulubiony przedmiot (egzamin rygorowy) - Architekrura komputerowa... ehhh... Chyba zly kierunek obralem... ale bez dola. Trza byc twardym a nie mientkim ;) A i jeszcze jedno... prosze bez aluzji typu "stary to cos ty robil w sesji letniej?" Za przydlugawa wypowiedz przepraszam... ufff... az mi teraz lepiej ;) edit: @pawelblu Co Ty studiujesz jesli wolno wiedziec?? Ciekawe zadanka ;) |
to ja sie juz dzis zalamalem... ;'(
pisalem dzis rano z metrologii elektrycznej... no i do tylu... :( a w poniedzialek mam poprawke z cwiczen z matmy (w tym semestrze ostatnim juz z mamy byl rachunek prawdopodobienstwa i statystyka...) we wtorek jak zalicze poniedzialkowe cwiczenia to ustny... :( w srode mam automatyke... w piatek mialem miec egzamin z tego co dzis zawalilem... :( i w nastepny poniedzialek uklady cyfrowe... masakra... 2 lata studiow w plecy... chyba... ;'( zycze Wszystkim powodzenia... |
Cytat:
Chociaz pamietam ze byly osoby ktore zrobily drugie albo trzecie ... |
pawelblu z tych zadan to bym tylko rozwiazal moze boniewiem czy dobrze bym tozrobil zadanie 4 a - ten uklad rownan a pozostale sa w sferze marzen i snow :)
|
EEee - egzamin nie byl tudny (jak na zadania ktore do tej pory nam fundowal to byl trywialny).
Moze jak bede mial chwile to go wrzuce a poki co pokaze wam co mnie spotkalo w maju z analizy :) http://win.neostrada.pl/Image-02.jpg |
Nie wiem czy sie szykuje ale ja szykuje sie bo nie mam za bardzo czasu. napisze jak juz bede wiedziec dlaczego sie szykowalem.
|
Cytat:
|
A jak to wlasnie jest z tym warunkiem, ile trwa zalatwianie spraw zwiazanych z tym warunkiem starczy mi 1 dzien na zalatwienie formalnosci.
|
Wszystko będzie dobrze. Ja tylko raz miałem wakacje 3 miesięczne, tak to zawsze do listopada się bawiłem z tą letnią sesją. Powodzenia!!
Acha pamietajcie że są jeszcze warunki!! |
No ami %$@!^&*$%# została Inżynieria Oprogramowania ale co się będę przejmował ;)
Terminy już ustalone ale chyba pójdę na ten drugi ... |
poniedzialek - prawo cywilne ... prze***ane wrrr..
i kiedys tam jeszcze analiza matematyczna :) ogolnie nie jest za ciekawie |
A ja mam poprawke w niedziele z prawa administracyjnego.
|
No ja mam tylk Sieci komputerowe i Inżynierię oprogramowania. Jak zwykle coś musi zostać na wrzesien. Trzeba w końcu zajżeć do notatek bo widze ze cienko bedzie no i jeszcze muszę trochę popracowac nad charakterem mojego pisam bo co niektórzy profesorowie mają nim mały problem. nie wiem dlaczego ;)
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |