Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wrzesniowe poprawki (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wrzesniowe-poprawki-39206/)

Air 06.09.2004 08:48

Cytat:

Napisany przez Loczek
Zdalem :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :)

Gratulacje, a już o warunku myślałeś!!

Loczek 06.09.2004 08:16

Zdalem :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :)

artoor 03.09.2004 16:37

no no... a ja jeszcze nie mam zaliczenia z systemow operacyjnych :> jak narazie cienko sie zapowiada... juz 3 razy podchodzilem ale koles wymyslal punktacje nieziemska. od 0 do 15. Przy czym zaliczenie bylo od 11... a jak sie mialo 14 lub 15 to byla dopytka ktorej nikt nie przechodzil... Prowadzacy wychodzi z zaloazenia ze skoro masz az 14 (lub 15) punktow to musi sprawdzic Twoja faktyczna wiedze... i tu byly schody. No i nie moge podejsc do rygorowego egzaminu :|
Jakby tego bylo malo przydaloby sie zdac egzam z Analizy Projektowania i Programowania Obiektowego (pisalem w srode) Wyniki mialy byc dzis... i faktycznie sa tylko ze nr mojego indexu ktos przekrecil i nie wiem czy zaliczylem a profesor wyjechal... wroci w poniedzialek... no i nie wiem czy uczyc sie na poprawe APIPO (wtorkowa) czy wtorkowe ostateczne zaliczenie z Systemow Operacyjnych... A i jeszcze mi sie tak troche nachodzi zaliczenie z egzaminem... kto poradzi jak sie znalezc w dwoch miejscach w tym samym czasie jednoczesnie?? :blee:
Aaach... i jeszcze moj ulubiony przedmiot (egzamin rygorowy) - Architekrura komputerowa... ehhh... Chyba zly kierunek obralem... ale bez dola. Trza byc twardym a nie mientkim ;)

A i jeszcze jedno... prosze bez aluzji typu "stary to cos ty robil w sesji letniej?"

Za przydlugawa wypowiedz przepraszam... ufff... az mi teraz lepiej ;)

edit:

@pawelblu
Co Ty studiujesz jesli wolno wiedziec?? Ciekawe zadanka ;)

Zelea 03.09.2004 16:23

to ja sie juz dzis zalamalem... ;'(

pisalem dzis rano z metrologii elektrycznej... no i do tylu... :(

a w poniedzialek mam poprawke z cwiczen z matmy (w tym semestrze ostatnim juz z mamy byl rachunek prawdopodobienstwa i statystyka...)

we wtorek jak zalicze poniedzialkowe cwiczenia to ustny... :(

w srode mam automatyke...

w piatek mialem miec egzamin z tego co dzis zawalilem... :(

i w nastepny poniedzialek uklady cyfrowe...

masakra... 2 lata studiow w plecy... chyba... ;'(

zycze Wszystkim powodzenia...

pawelblu 03.09.2004 15:22

Cytat:

Napisany przez Loczek
pawelblu z tych zadan to bym tylko rozwiazal moze boniewiem czy dobrze bym tozrobil zadanie 4 a - ten uklad rownan a pozostale sa w sferze marzen i snow :)

Znajac schemat rozwiazywania ukladow rownan rozniczkowych to nie ma problemu z rozwiazaniem (oczywiscie nie zdazylismy tego przerobic i dlatego zadanie bylo wyjatkowo 'modelowe'). Zreszta jak sie wie jak sie rysuje trajktorie (to tez nie jest ultra trudne, ale trudniejsze), to tez mozna narysowac. W kazdym razie ja jestem stad w stanie zrobic pierwsze i wlasnie czwarte. Nad drugim kombinowalismy z cwiczeniowcem pol godziny ale nam sie znudzilo :) a trzecie to jest jakies chore zadanie wiec udaje ze go wogole nie ma. :D

Chociaz pamietam ze byly osoby ktore zrobily drugie albo trzecie ...

Loczek 03.09.2004 15:02

pawelblu z tych zadan to bym tylko rozwiazal moze boniewiem czy dobrze bym tozrobil zadanie 4 a - ten uklad rownan a pozostale sa w sferze marzen i snow :)

pawelblu 03.09.2004 13:22

EEee - egzamin nie byl tudny (jak na zadania ktore do tej pory nam fundowal to byl trywialny).

Moze jak bede mial chwile to go wrzuce a poki co pokaze wam co mnie spotkalo w maju z analizy :) http://win.neostrada.pl/Image-02.jpg

Loczek 03.09.2004 11:18

Nie wiem czy sie szykuje ale ja szykuje sie bo nie mam za bardzo czasu. napisze jak juz bede wiedziec dlaczego sie szykowalem.

Air 03.09.2004 11:14

Cytat:

Napisany przez Loczek
A jak to wlasnie jest z tym warunkiem, ile trwa zalatwianie spraw zwiazanych z tym warunkiem starczy mi 1 dzien na zalatwienie formalnosci.

Zależy od uczelni i życzliwości Dziekana. A co szykuje się??

Loczek 03.09.2004 11:07

A jak to wlasnie jest z tym warunkiem, ile trwa zalatwianie spraw zwiazanych z tym warunkiem starczy mi 1 dzien na zalatwienie formalnosci.

Air 03.09.2004 10:57

Wszystko będzie dobrze. Ja tylko raz miałem wakacje 3 miesięczne, tak to zawsze do listopada się bawiłem z tą letnią sesją. Powodzenia!!

Acha pamietajcie że są jeszcze warunki!!

MacGyver 03.09.2004 10:00

No ami %$@!^&*$%# została Inżynieria Oprogramowania ale co się będę przejmował ;)
Terminy już ustalone ale chyba pójdę na ten drugi ...

Adalis 03.09.2004 09:34

poniedzialek - prawo cywilne ... prze***ane wrrr..
i kiedys tam jeszcze analiza matematyczna :)
ogolnie nie jest za ciekawie

Loczek 03.09.2004 08:49

A ja mam poprawke w niedziele z prawa administracyjnego.

47 03.09.2004 01:27

No ja mam tylk Sieci komputerowe i Inżynierię oprogramowania. Jak zwykle coś musi zostać na wrzesien. Trzeba w końcu zajżeć do notatek bo widze ze cienko bedzie no i jeszcze muszę trochę popracowac nad charakterem mojego pisam bo co niektórzy profesorowie mają nim mały problem. nie wiem dlaczego ;)
Pozdro

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43.