Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gadu-Gadu<=tylko pomarańczowe okno (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gadu-gadu-tylko-pomaranczowe-okno-39218/)

kodziu 06.09.2004 17:30

Miałe mkiedyś konnekta. Fajny program ale konfiguracje.... Może spędziłem za mało czasu i sie zraziłem? Pewnie tak :D

Pagerus 06.09.2004 09:15

U mnie to raz się Gad włączy a raz właśnie pojawi się pikne pomarańczowe tło... No ale na szczęście w chałupie rzadko z Gadulca ostatnio korzystam więc nie jest to dla mnie aż taki problem... A w sumie to sam nawet nie wiem czy instalowałem SP1 już czy jeszcze nie... no ale najwyżej sprawdzę...
A tak przy okazji - to i tak wolę Tlena od Gadulca :P

Mich@ł 03.09.2004 23:13

Miałem ten sam problem. Primo zainstaluj sp1 (dla winXp).

A Norton Internet Secourity przeszkadza w rejestracji gg. Wystarczy na czas rejestracji wyłączyć Nortona... (ale to już nie ten problem)

--edit--

Można by było połączyć identyczne twmaty prima :taktak:

Piterniel 03.09.2004 22:58

Cytat:

Napisany przez szafran1988
mozliwe ale gg gryzie sie z nortonem wiem z wlasnych nie milych zreszta doswiadczen

GÓWNO PRAWDA wiem jak taka sytuacja wygląda. Pojawia ci się okono GG i masz poprostu domyślną skórke a reszta się nie pokazuje

PS. Polecam konnekta www.konnekt.info

:rotfl: Szafran chciał znowu zabłysnąć ?

--==EDIT==--

Szafran masz błędy w profilu

szafran1988 03.09.2004 22:55

mozliwe ale gg gryzie sie z nortonem wiem z wlasnych nie milych zreszta doswiadczen

Piterniel 03.09.2004 22:51

Cytat:

Napisany przez szafran1988
moim zdaniem powinienes wymienic Firevalla bo te programy sie gryza (gg chce uzyskiwac dostep do internetu na co mu norton nie pozwala)

Usłyszałem twoją wpowiedz to spadłem z krzesła :rotfl: . Jak nie wiesz o co chodzi i jak co sie pisze to się nie odzywaj ;] Jakby mu nortonosyf nie pozwalał to by się włączył, ale z serwerem GG nie powinien się połączyć oraz bannery nie wyskoczyłyby ;]

LOL :rotfl: :rotfl:

Cytat:

po zainstalowaniu Gadu_gadu ukazuje się tylko pomarańczowe okno/internet anti sekurity jest wyłączony/pomarańczowe okno jest bez menu/ci zo się z tym spotkali na pewno wiedzą o co chodzi/proszę o pomoc/dziękuje
Musisz zainstalowac wszystkie poprawki do Windows XP i obowiązkowo SP1a/SP2 a jeżeli masz W2k (Windows 2000) to SP4 + Wszystkie poprawki.

PS. Temat juz był! a na strone www.gadu-gadu.pl nieraz warto luknąć
Cytat:

Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu-Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy że do poprawnej pracy należy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu- używając polecenia "Windows Update"

szafran1988 03.09.2004 22:46

moim zdaniem powinienes wymienic Firevalla bo te programy sie gryza (gg chce uzyskiwac dostep do internetu na co mu norton nie pozwala)

primo 03.09.2004 11:03

Gadu-Gadu<=tylko pomarańczowe okno

po zainstalowaniu Gadu_gadu ukazuje się tylko pomarańczowe okno/internet anti sekurity jest wyłączony/pomarańczowe okno jest bez menu/ci zo się z tym spotkali na pewno wiedzą o co chodzi/proszę o pomoc/dziękuje

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:52.