![]() |
Miałe mkiedyś konnekta. Fajny program ale konfiguracje.... Może spędziłem za mało czasu i sie zraziłem? Pewnie tak :D
|
U mnie to raz się Gad włączy a raz właśnie pojawi się pikne pomarańczowe tło... No ale na szczęście w chałupie rzadko z Gadulca ostatnio korzystam więc nie jest to dla mnie aż taki problem... A w sumie to sam nawet nie wiem czy instalowałem SP1 już czy jeszcze nie... no ale najwyżej sprawdzę...
A tak przy okazji - to i tak wolę Tlena od Gadulca :P |
Miałem ten sam problem. Primo zainstaluj sp1 (dla winXp).
A Norton Internet Secourity przeszkadza w rejestracji gg. Wystarczy na czas rejestracji wyłączyć Nortona... (ale to już nie ten problem) --edit-- Można by było połączyć identyczne twmaty prima :taktak: |
Cytat:
PS. Polecam konnekta www.konnekt.info :rotfl: Szafran chciał znowu zabłysnąć ? --==EDIT==-- Szafran masz błędy w profilu |
mozliwe ale gg gryzie sie z nortonem wiem z wlasnych nie milych zreszta doswiadczen
|
Cytat:
LOL :rotfl: :rotfl: Cytat:
PS. Temat juz był! a na strone www.gadu-gadu.pl nieraz warto luknąć Cytat:
|
moim zdaniem powinienes wymienic Firevalla bo te programy sie gryza (gg chce uzyskiwac dostep do internetu na co mu norton nie pozwala)
|
Gadu-Gadu<=tylko pomarańczowe okno
po zainstalowaniu Gadu_gadu ukazuje się tylko pomarańczowe okno/internet anti sekurity jest wyłączony/pomarańczowe okno jest bez menu/ci zo się z tym spotkali na pewno wiedzą o co chodzi/proszę o pomoc/dziękuje
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:52. |