![]() |
Pomóżcie to odtworzyć...
|
Cytat:
-Edit- Po wklepaniu adresu bez tego pliku na końcu wyświetla komunikat z Interii że "strona w trakcie tworzenia". Może poprostu serwer się nie zaktualizował jeszcze po wrzuceniu na niego stronki?? |
|
|
Co to jest. Otwiera mi sie jakaś stronka "migracji licencji" lol:D A przeciez to plik .wma !!
|
pojawił się WMP 10, w którym wprowadzono "jakieś" poprawki dot. m.in. licencji, zabezpieczeń plików... może upgrade rozwiązał by problem ?? Niestety WMP 10 narazie tylko w wersji eng.
http://www.microsoft.com/windows/win...me.aspx#136448 |
Cytat:
Właśnie to jest jakaś głupota, poprosiłem kolesia aby mi zrzucił płytke no i zrzucił. Domyślam się że zrobił to WMP ale on mi tego nie łyka ;( |
Cytat:
|
nie odtworzysz tego jeśli to faktycznie zrzucał w WMP, uroki DRM
i tylko on może tego słuchać :P |
Ilość załączników: 1
dziadostwo
|
A nie można tego w nero zamienić np na mp3 i odtworzyć?
|
hmm pamietam ze kiedys tez mi kumpel zgral zabezpieczona muze tym ustrojstwem i tez mi sie otworzyla ta strona i o ile dobrze pamietam jak kliknalem na migracja licencji to zaczelo grac.. ale moze pamiec mnie zwodzi :P
|
A co to zanczy migracji licencji?
|
mi sie udalo odtwozyc !!! zassalem odpalilem wlaczyl sie mi winamp a po chwili stronka ms z licencja wiec wziolem migracja licencji wyswietlilo ze licencja migrowala pomyslnie i muza chodzi pieknie (fajny kawalek szkoda ze taki krotki).
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |