![]() |
XP Pro vs. SP2 ---> WPA problem
ok zintegrowalem sp2 z windowsem w wersji angielskiej (winda byla oryginalna) od tej pory wyskakuje mi okno rejstracyjne (WPA windows product activation) probowalem to wylaczyc roznym narzedziami nawet xp antispy w najnowszej wersji nie pomogl okno dalej sie pojawia co prawda gdy proboje je powiekszyc z paska zadan znika ale w chmurce odlicza mi dni ile pozostalo dzis mam 19 :-P (jeszcze) czy ktos juz sie tego pozbyl pod winda z sp2 w wersji angielskiej ????
|
winda mogła sobie być oryginalna, a jak z kluczem? :P
|
Jak winda jest oryginalna to czemu nie aktywujesz?
|
Cytat:
|
no ba.. chlopcy, jak to, nie wiecie? :)
WPA likwiduje się postępując zgodnie z poleceniami kreatora, proste szybkie bezbolesne - robie to juz z automatu po kazdym reinstalu i nigdy nie bylo klopotow jesli jednak sa jakies klopoty skorzystaj z infolinii MS i dowiedz sie jak sprawdzic czy plyta ktora posiadasz jest oryginalna i ew. odwiedz swojego sprzedawce i poinformuj go ze sprzedaje piraty, powiadomienie policji rowniez mile widziane, w USA jakos bardziej serio traktuje sie problem kradziezy wlasnosci intelektualnej |
plyta jest oryginalna klucz tez tylko ta winde ma zainstalowane kilka osob a ja nie mam potem zamiaru miec problemow wiem wiem ale wpa mnie wqrwia nie lubie sie bawic w jakies aktywacje potem pelno smieci {ofert} i innych duperel dostaje
|
przecież aktywować możesz przez telefon, a jeżeli nawet zrobisz toprzezneta to nic Ci nei bedzie przychodziło..., tylko jeżeli tego Wina urzywa kilka osób i jakaś z nich go sobie aktywowała to niestety, ale ty już na tonei masz szans, i musisz skorzystać z innego sposobuna aktywację :)
|
Cytat:
Sid przecież u nas na stadionie... |
Cytat:
p.s dane rejestracyjne są zawsze te same z mojej strony hihi:) |
Cytat:
|
to trzeba bylo nie dawac seriala innym a co do wpa to poprostu aktywuj masz licencje to czym sie martwisz i nic ci nie bedzie przychodzic a jesli to ty masz licencje to polecam zarejestrowanie tej kopii na siebie
pozdro |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
1. dajesz zawsze to samo imię nazwisko na nowym kompie co na starym 2. aktywujesz do 5 razy w cyklu miesięcznym uwaga wyłączony musi być komp z wersją wczesniejszę 3. jak się nieaktywuje robisz to co ja robilem:) 4 zawsze trzeba pamiętać że nazwisko i dane muszą identyczne na każdej kopi:)))) |
Np to ładnie tam mają na infolini. Wierzą w bajki :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:57. |