Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   XP Pro vs. SP2 ---> WPA problem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/xp-pro-vs-sp2-wpa-problem-39238/)

whiskey 03.09.2004 19:08

XP Pro vs. SP2 ---> WPA problem

ok zintegrowalem sp2 z windowsem w wersji angielskiej (winda byla oryginalna) od tej pory wyskakuje mi okno rejstracyjne (WPA windows product activation) probowalem to wylaczyc roznym narzedziami nawet xp antispy w najnowszej wersji nie pomogl okno dalej sie pojawia co prawda gdy proboje je powiekszyc z paska zadan znika ale w chmurce odlicza mi dni ile pozostalo dzis mam 19 :-P (jeszcze) czy ktos juz sie tego pozbyl pod winda z sp2 w wersji angielskiej ????

Y@nkee_PL 03.09.2004 19:23

winda mogła sobie być oryginalna, a jak z kluczem? :P

pablocoo 03.09.2004 19:42

Jak winda jest oryginalna to czemu nie aktywujesz?

kodziu 03.09.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Jak winda jest oryginalna to czemu nie aktywujesz?

Właśnie? Nic nie płacisz...

-Sid-The-Rat=> 03.09.2004 22:31

no ba.. chlopcy, jak to, nie wiecie? :)

WPA likwiduje się postępując zgodnie z poleceniami kreatora, proste szybkie bezbolesne - robie to juz z automatu po kazdym reinstalu i nigdy nie bylo klopotow

jesli jednak sa jakies klopoty skorzystaj z infolinii MS i dowiedz sie jak sprawdzic czy plyta ktora posiadasz jest oryginalna i ew. odwiedz swojego sprzedawce i poinformuj go ze sprzedaje piraty, powiadomienie policji rowniez mile widziane, w USA jakos bardziej serio traktuje sie problem kradziezy wlasnosci intelektualnej

whiskey 03.09.2004 23:50

plyta jest oryginalna klucz tez tylko ta winde ma zainstalowane kilka osob a ja nie mam potem zamiaru miec problemow wiem wiem ale wpa mnie wqrwia nie lubie sie bawic w jakies aktywacje potem pelno smieci {ofert} i innych duperel dostaje

gallus 04.09.2004 00:02

przecież aktywować możesz przez telefon, a jeżeli nawet zrobisz toprzezneta to nic Ci nei bedzie przychodziło..., tylko jeżeli tego Wina urzywa kilka osób i jakaś z nich go sobie aktywowała to niestety, ale ty już na tonei masz szans, i musisz skorzystać z innego sposobuna aktywację :)

Air 04.09.2004 02:03

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
jesli jednak sa jakies klopoty skorzystaj z infolinii MS i dowiedz sie jak sprawdzic czy plyta ktora posiadasz jest oryginalna i ew. odwiedz swojego sprzedawce i poinformuj go ze sprzedaje piraty, powiadomienie policji rowniez mile widziane, w USA jakos bardziej serio traktuje sie problem kradziezy wlasnosci intelektualnej

:spoko: ^_^

Sid przecież u nas na stadionie...

memorando 04.09.2004 02:08

Cytat:

Napisany przez gallus
przecież aktywować możesz przez telefon, a jeżeli nawet zrobisz toprzezneta to nic Ci nei bedzie przychodziło..., tylko jeżeli tego Wina urzywa kilka osób i jakaś z nich go sobie aktywowała to niestety, ale ty już na tonei masz szans, i musisz skorzystać z innego sposobuna aktywację :)

bzdura mam home aktywowanego na 4 kompach...a aktywuję dzwoniąc na ms i opowiadając bajkę o karcie sieciowej zmieniającej mac adres i zawsze mi aktywują...
p.s dane rejestracyjne są zawsze te same z mojej strony hihi:)

gallus 04.09.2004 10:10

Cytat:

Napisany przez memorando
bzdura mam home aktywowanego na 4 kompach...a aktywuję dzwoniąc na ms i opowiadając bajkę o karcie sieciowej zmieniającej mac adres i zawsze mi aktywują...
p.s dane rejestracyjne są zawsze te same z mojej strony hihi:)

^_^ memo no to faktycznie naiwni są, wierzyłem że na takei baki się nei nabierają, ale ja nie mogłem o tym wiedzieć, bo aktywuje system bez telefonu i neta :> ;p :mruga:

przemo_one 04.09.2004 10:14

to trzeba bylo nie dawac seriala innym a co do wpa to poprostu aktywuj masz licencje to czym sie martwisz i nic ci nie bedzie przychodzic a jesli to ty masz licencje to polecam zarejestrowanie tej kopii na siebie

pozdro

bakupl 04.09.2004 11:12

Cytat:

Napisany przez ATB
plyta jest oryginalna klucz tez tylko ta winde ma zainstalowane kilka osob a ja nie mam potem zamiaru miec problemow wiem wiem ale wpa mnie wqrwia nie lubie sie bawic w jakies aktywacje potem pelno smieci {ofert} i innych duperel dostaje

A ja zaznaczyłęm żęby mi maile przysyłali i nic ;(....

Cytat:

WPA likwiduje się postępując zgodnie z poleceniami kreatora, proste szybkie bezbolesne - robie to juz z automatu po kazdym reinstalu i nigdy nie bylo klopotow
Ja już swojego Home Edition przez neta aktywowałem 100 razy i juz mi sie nie chce aktywować, musze dzwonić...

memorando 04.09.2004 12:36

Cytat:

Napisany przez gallus
^_^ memo no to faktycznie naiwni są, wierzyłem że na takei baki się nei nabierają, ale ja nie mogłem o tym wiedzieć, bo aktywuje system bez telefonu i neta :> ;p :mruga:

po pierwsze:
1. dajesz zawsze to samo imię nazwisko na nowym kompie co na starym
2. aktywujesz do 5 razy w cyklu miesięcznym uwaga wyłączony musi być komp z wersją wczesniejszę
3. jak się nieaktywuje robisz to co ja robilem:)
4 zawsze trzeba pamiętać że nazwisko i dane muszą identyczne na każdej kopi:))))

kodziu 04.09.2004 13:22

Np to ładnie tam mają na infolini. Wierzą w bajki :D

legion 04.09.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez kodziu
Np to ładnie tam mają na infolini. Wierzą w bajki :D

i dobrze bo swiat wtedy jest piekniejszy a winda dzial:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:57.