![]() |
Programy pocztowe i poczta
Mam problem od kilku dni. Nie moge odebrac poczty przez klienta. Zawsze wszytsko było oki aż nagle nie potrafił ściągnąc poczty. Konot mam na onecie. Reinstalowałem nawet Mozille. Spawdzałem także to w Outlook Express oraz na dwóch sysach Win98se + sp 1.5 oraz WIn XP.
Aha, przez strone www moge normlanie sprawdzić poczte. |
tak się składa, że podobny problem spotkał część mojej rodziny (brat i siostra mi o tym wspominali), dotyczy to programu TheBat! 2.11 i kont na onet.pl oraz wp.pl (odbieranie wiadomości z konta tlen.pl działa normalnie)
niestety do tej pory nie znaleźliśmy rozwiązania, pozostaje więc odbiór przez www wygląda na to, że problem nie leży po "naszej" stronie |
to może warto zmienić the bat'a na 3.0 ;)
|
Cytat:
|
a co ci wywala ? przy ściąganiu poczty ?
|
nic nie wywala, po prostu wiadomość jest na serwerze ale się nie ściąga za pomocą programu pocztowego - program nic nie pobiera, wchodząc na skrzynkę przez www widać wszystkie wiadomości
|
Tak się dzieje z onetem a miałem taką sytuacje.
meil na pocztąku miałem xxx@poczta.onet.pl później zmieniłem na xxx@op.pl xxx@autograf.pl xxx@buziaczek.pl itp. Wtedy nie ściąga poczty ... tak było w moim przypadku teraz mam lite.88[at]op.pl ;) |
czyzby autoryzacja? pogrzeb w trybach autoryzacji
|
poczytaj to
|
Cytat:
|
Autoryzacja miałem włączona. To sie zobilo z dnia na dzień. Używam cały czas Mozilli. A nawet Sprawdziłem tez to w Outlook Express i to na dówch systemach. Robiłem reinastlki progamów i na nowo je konfigurowałem.
W Mozilli pisze że jest np Wiadomości 1 z 6 i cały czas leci pasek pobierania. W Outlook Express: Cytat:
|
Cytat:
zdarzylo |
No cóż sprobuje, a te wazniejsze przesle na poczte z tlena.
|
Cholera dalej to samo. Skasowałem wiadomości. I dalej nie moge odbierac nowych.
woitas przeczytałem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |