![]() |
Opera i 'dymki'
Witam!
W koncu majac po dziurki w nosie ie zaryzykowalem i zainstalowalem opere i jestem mile zaskoczony - jak poprzednio instalowalem wczesniejsza jej wersje to jakos tak nie moglem sie przekonac.. Ala do rzeczy: przegladajac to forum za pomoca ie po najechaniu na jakis temat ukazywal sie w dymku poczatek wiadomosci, natomiast w operze tego dymka nie ma. czemu? jesli to juz bylo to :bicz: dla mnie :P |
Ilość załączników: 1
Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale u mnie dymek pojawia się kiedy ustawie kursor bliżej krawędzi ramki. (Na obrazku obszar zaznaczony na czerwono). W IE faktycznie nie było z tym problemu ale za to był z czym innym (za krótko się wyświetlał :blee: ).
pozdr. |
no niestety u mnie to nie dziala. uzywam wersji 7.54
|
U mnie na 7.54 działa dobrze. Wystarczy najechać pod nick autora wątku i pojawia się dymek.
|
no to chyba mam cos skopsane/nie ustawione bo mi sie nie wyswietla :sciana:
|
Spróbuj może przestawić pod F12 identyfikację na Opera lub Miś. A jak to nie pomoże to spróbuj zainstalować do nowego katalogu Opere i sprawdź czy w czystej działa.
|
U mnie działa - robię tak jak pisał Voitas
Wersja: 7.54 PL Przedstawia się jako MIS ;p |
Tools\Preferences\Windows\'Show Tooltips' - zaznaczyc
narzedzia\ustawienia\okna\'pokaz podpowiedzi' - cos takiego (ja uzywam angielskiej opery) ;) |
Cytat:
|
jeszcze tylko drobna uwaga - opera domyslnie pokazuje zawsze adres linka po najechaniu nan, zeby okazale podglad postu trzeba najechac minimalnie ponizej/powyzej napisy (tytulu linku)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:39. |