Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problemy z colin mcrae rally 4 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problemy-colin-mcrae-rally-4-a-39248/)

Pagerus 06.09.2004 08:49

Ja tam nie mam żadnych problemów z Colinem :) Instaluje się gładko i bez zgrzytów z oryginalnych płytek :) Do dzisiaj nie żałuję kasy wydaną na tę grę... Ciekawe czy CDProjekt zrobi ponowną akcję promocyjną z nowym Colinem jaką zrobili przy Colinie 3 i 4 :)

Artur.S 05.09.2004 19:23

[B]Dzięki przeinstalowanie sterownika pomogło z Colinem sprawdzę jeszcze Panzers.

javor 05.09.2004 18:53

Cytat:

Napisany przez Artur.S
U mnie instalacja przebiega bezproblemowo ale przy próbie uruchomienia wyskakuje następujący komunikat;
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3d9.dll.Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem.
Dodam tylko że wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów, miałem ją zainstalowaną i trochę pograłem odinstalowałem bo brakowało miejsca na dysku no i teraz po instalce wyskakuje takie G...o, to samo mam z Panzers jakieś sugestie.HELP

przeinstaluj directx 9

Artur.S 05.09.2004 17:44

U mnie instalacja przebiega bezproblemowo ale przy próbie uruchomienia wyskakuje następujący komunikat;
Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3d9.dll.Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem.
Dodam tylko że wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów, miałem ją zainstalowaną i trochę pograłem odinstalowałem bo brakowało miejsca na dysku no i teraz po instalce wyskakuje takie G...o, to samo mam z Panzers jakieś sugestie.HELP

woitas 04.09.2004 10:30

wrzuc zawartość płytek na dvd i będzie śmigać jak marzenie.

DRY 04.09.2004 10:24

U mnie był taki sam problem.Po prostu nie odpalaj płyty z autorun tylko odpal ją z setup i powinno być dobrze.U mnie tak działa.Choć i tak mam to wszystko na twardzielu - szybciej się instaluje.

javor 03.09.2004 23:56

@Kamien - hehe chyba będziesz musiał... :(
Sąsiad kupił sobie oryginalną Tocę2 na chyba 5cd i właśnie takie samo postępowanie jest opisane w instrukcji :/ ...a niech by ich... :/ nie mogą dopracować takich szczegółów :/

Kamien 03.09.2004 22:39

DZIAŁA!!!!!!!!!! Ale teraz jak to nagrac na cd, bo chyba za każdym razem nie będe kopiował tego na twardzela.

Turboni 03.09.2004 22:19

plytka 2 i 3 nie jest zabezpieczona w wer. angielskiej jest zabezpieczona 1 plytka a w polskiej 4 .

Piterniel 03.09.2004 21:41

Cytat:

Napisany przez javor
@Pinteriel - to nic nie da

@Kamien - przekopiuj całą zawoartość płytek instalacyjnych do jednego katalogu na hdd i rozpocznij instalkę z hdd.

Sam tak miałem z Colinem 4 ;) więc .... ;)

Kamien 03.09.2004 21:39

Już to mam na twardzelu w postaci obrazu cd i puszczam to przez napęd wirtualny. A po za tym płytka może byc zabezpieczona.

javor 03.09.2004 21:30

@Pinteriel - to nic nie da

@Kamien - przekopiuj całą zawoartość płytek instalacyjnych do jednego katalogu na hdd i rozpocznij instalkę z hdd.

Piterniel 03.09.2004 21:06

Cytat:

Napisany przez Kamien
Mam problem z instalacją gry colin mcrae rally 4. Pierwsza płyta instaluje się bez problemu. Wkładam do napędu drógą płytkę i po pewnym czasie wyświetla się komunikat: niewłaściwy wolumin. I w tym miejscu przerywa instalację :(( O co w tym chodzi?? POMOCY!!! Z góry dziex

Naciśn ponów próbe.... jeżeli nie zadziała wkładaj inne nośniki i dawaj ponów próbe jeżeli nie zadziała wsadz płytke co miałes na początku i daj kontynuacje

Kamien 03.09.2004 20:34

Problemy z colin mcrae rally 4

Mam problem z instalacją gry colin mcrae rally 4. Pierwsza płyta instaluje się bez problemu. Wkładam do napędu drógą płytkę i po pewnym czasie wyświetla się komunikat: niewłaściwy wolumin. I w tym miejscu przerywa instalację :(( O co w tym chodzi?? POMOCY!!! Z góry dziex

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53.