![]() |
ja zawsze tak wrzucalem sobie tapetki teraz nawet pod xp tak robie tylko jest inna lokalizacja tego katalogu i zawsze tapetka dziala :)
|
Wrzucałem ja do tego folderu w którym ona sie znajdowała i nic nie dało, dopiero pomugł mi pomysł turboni THX
|
na boga - zrob z tego jakis format skompresowany - jeden glupi rysunek ponad 2,2 MB :|
reszte wytlumaczyli koledzy ;) |
wzuc tapetke do katalogu na c windows wellpaper i tam ja wrzuc i wybierz normalnie jak wybierasz tapete z poziomu windy. powinno byc dobrze tylko musisz ja zapisac w bmp
|
Przenosisz tapetkę spowrotem do folderu, w którym była wcześniej (jeżeli masz wyłączony Active desktop, to go włącz) i ustaw sobie tapetkę od nowa.
|
Cytat:
|
Nie jak wyłącze ta opcje to mam tylko jednolite tło.
Przed rozpoczeciem tego tematu miałem koniec formata. i po formacie ustawiłem sobie ta tapete. tylko ja przeniosłem do innego folderu i odswierzyłwm i od tamtej pory tak mam :( Moze macie jakies inne pomysły???? |
Może to jest ta nowa tapeta którą ściągnął.
Sprawdż czy jest taki sam efekt jak wyłączysz opcję we właściwościach ekranu Wyświetl zawartość sieci Web na pulpicie Active Desktop |
Młodszy zmień rozserzenie screena na jpg, bo strasznie długo się wczytuje.
A próbowałeś zmienić tapetę na inną? |
Problem win98
Siema mam problem z win98.
Na pulpit dałem sobie sciagnieta tapete, i po ponownym urochomnieniu komputera pokazała mi sia taka "tapeta" http://rybnik.net.pl/~krycha/pulpit.bmp Uwaga! 2.3MB :| PS. czy ty człowkieku o jpg nie słyszałeś ??? /Y@nkee_PL prosił bym o pomoc bo nie wiem co zrobić? ps. tylko nie mówcie ze mam zmienic windowsa :help: :help: :help: :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |