Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DivX, Xvid, Matroska i inne (https://forum.cdrinfo.pl/f16/)
-   -   Problem z All Player (https://forum.cdrinfo.pl/f16/problem-all-player-39330/)

badrik 05.09.2004 12:30

Problem z All Player

Mam problem z programem All Player.Mianowicie przy uruchamianiu programu znika cały pulpit i po chwili wraca , jednak z dziwnie nałożonym zielonkawym kolorem.Proszę o pomoc. ???

slawny7 05.09.2004 18:41

Allplayer

Cytat:

Napisany przez badrik
Mam problem z programem All Player.Mianowicie przy uruchamianiu programu znika cały pulpit i po chwili wraca , jednak z dziwnie nałożonym zielonkawym kolorem.Proszę o pomoc. ???

Witam w klubie :help:
Nic Tobie nie doradzę, ale podzielę się podobnym problemem. W moim przypadku Allplayer w wersji wyższej od 1.0 z chwil± uruchominia sprawia iż dzieje się co¶ niedobrego, pojawia się komunikat: program wykonał niedozwolon± operację i tam :blee: :blee: :blee: ... Pisałem w tej sprawie do autora, ale mój mail pozostał bez odzewu.

dejmag 21.09.2004 13:57

Kodeki, kodeki, kodeki.....

icemac 21.09.2004 14:02

ja tam rzeklbym niedobry playerek :>

nie wiem dlaczego wszyscy czepili sie tego allplayera, bo pisza ze taki super, fantast¶-bolci¶.......
moim zdaniem to nie jest zbytnio dopracowany player, ale jest z duza iloscia wodotryskow i potrafi czasami przywiesic system, wiec.......
pozostaje uzywac bestplayera i instalowac tylko wymagane podstawowe kodeki, a nie @LL in ONE

dejmag 21.09.2004 22:22

Z allPlayerem w wersji 2.0 nigdy problemów nie było i nie ma...
Zielony ekran to od zawsze wina kodeków, nie odtwarzacza.

marek_voodoo 23.09.2004 20:21

Cytat:

Napisany przez slawny7
Witam w klubie :help:
Nic Tobie nie doradzę, ale podzielę się podobnym problemem. W moim przypadku Allplayer w wersji wyższej od 1.0 z chwil± uruchominia sprawia iż dzieje się co¶ niedobrego, pojawia się komunikat: program wykonał niedozwolon± operację i tam :blee: :blee: :blee: ... Pisałem w tej sprawie do autora, ale mój mail pozostał bez odzewu.

Ja ten problem miałem na win 98.Zauważyłem ze opcjach częstotliwo¶ć od¶wieżania O.Wiesz co weż zmień w ustawieniach ekranu kolorek z 32 na 16 bitów (albo odwrotnie) i zobacz co sie robi.U mnie pomogło i wszystko jest teraz ok.A kodeki to nic do tego nie miały bo BestPlayer w tym samym czasie działał bez problemu

budger 23.09.2004 23:42

Ew. twój Allplayer ma buga w starcie Fullscreen.
Masz w opcjach, żeby startował w trybie FS.
Wersja 2.1 test 16 działa OK.

slawny7 25.09.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez marek_voodoo
Ja ten problem miałem na win 98.Zauważyłem ze opcjach częstotliwo¶ć od¶wieżania O.Wiesz co weż zmień w ustawieniach ekranu kolorek z 32 na 16 bitów (albo odwrotnie) i zobacz co sie robi.U mnie pomogło i wszystko jest teraz ok.A kodeki to nic do tego nie miały bo BestPlayer w tym samym czasie działał bez problemu

Hm, że sam na to nie wpadłem... Masz rację! Problem pojawia się pod win98 (uzywam kilku systemów) i to w 32 bitowym kolorku, po zmianie jest OKi. Win 2000 nie przejmuje się zbytnio wersj± allplayera...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34.