Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Komputer Świat "NIEZBĘDNIK" to złodzieje !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/komputer-swiat-niezbednik-zlodzieje-39348/)

polakT 12.09.2004 19:53

aby nie bic sie o wyzszosci

osobiscie mialem LG 52x, pochrzaniło mu sie cos kupiłem LG 32x10x40 2 lata i po niej, samsung u kumpla po miesiacu sie zespuł a u innego po pl roku taki sam samsung 52x

nie slyszalem zeby wielu ludzi na litony narzekalo ale nie wiem
teraz mam litona i czekam

mr_spock 12.09.2004 18:47

zaraz znow zaczie sie wojana miedzy zwolennikami LG a realistami :)

epol 12.09.2004 12:18

A ten "sprzęt" jesli tak to można nazwać to kumpel kupił w jakims super-hiper markecie razem z całym kompem juz dawno za czasow Celka 1000 Mhz.
To nie tylko te LG się tak sypią. Wujek ma DVD LG i też mu się chrzani ostro. Już było wielokrotnie czyszczone. A o tych przygodach pisałem na forum ^_^

andrzejj9 11.09.2004 16:11

Cytat:

Napisany przez pykson
siostra ma to g#wno, tragedia, myslalem ze to taki dupiaty exemplarz, ale po waszych postach widze ze to ogolnie znany problem.

moze jakis link? poczytalbym na forum o tym, ale nie potrafie znalezc

Naprawdę sprzęt legenda :) Tyle tylko, że niezbyt chlubna.

Linku konkretnego nie podam, ale wpisz w wyszukiwarce LG 52. Powinno znaleźć trochę odnośników, bo dawniej temat ten często się przewijał :)

polakT 11.09.2004 15:49

LG 52x to zaczepisty sprzet. mozna nim np przycisnac klake do kartki podczas sporzadzania kopi na kalce, mozna postawic na nim goraca herbatke zeby blatu nie uszkodzic, mozna rzucic o sciane i tak LG nie szkoda(gorzej z sciana), mozna tez urzyac jako .... jakby nie bylo ma wiele zastosowan, chociaz posiadajac go przez 3,5 roku nie pamietam pierwotnie do czego to cóś służyło

co do ks to na litonach chodzi bezproblemowo, jakby co maja tam fajny program do usowania zbednych plikow, 3 kumpli zastanawialo sie jak odzyskac dane po tym jak padl im system, a ostrzegali.... (moi kumple to hakierzy :) )

Mich@ł 11.09.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez epol
Mam paru znajomych co się z tym napędem użerają :)

ja to miałem, ale nie czytało mi żadnych płyt. Kupiłem sobie napęd DVD i nawet nie było mi żal rozwalić mi LG o podłogę :D

pykson 11.09.2004 14:48

Cytat:

Napisany przez epol

siostra ma to g#wno, tragedia, myslalem ze to taki dupiaty exemplarz, ale po waszych postach widze ze to ogolnie znany problem.

moze jakis link? poczytalbym na forum o tym, ale nie potrafie znalezc

andrzejj9 11.09.2004 14:28

Cytat:

Napisany przez epol

Mają zdrowie... :) (a właściwie mieli ;) )

epol 11.09.2004 14:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
he he, sądzisz, że zabytek się jeszcze gdzieś uchował ;)

andrzejj9 10.09.2004 21:33

Cytat:

Napisany przez epol
A może masz cd-rom LG 52x :D ??

he he, sądzisz, że zabytek się jeszcze gdzieś uchował ;)

epol 10.09.2004 17:01

A może masz cd-rom LG 52x :D ??

andrzejj9 10.09.2004 15:51

Jak ktoś nie chce, to niech nie kupuje, ale jeśli komuś jest wygodnie raz na kilka miesięcy kupić sobie zbiorczą płytkę z programami za niewielką cenę, to nie krytykujmy tego. Zresztą sam tę gazetę kupuję i podoba mi się jej zawartość. Być może wszystkie lub prawie wszystkie programy tam umieszczone znalazłbym na internecie, ale czas, jaki bym na to przeznaczył, jest dla mnie więcej warty niż 8 złotych.

A co do problemu z tematu, to prawdopodobnie problem leży po stronie komputera. Nie ma szans, żebyś trafił na dwa wadliwe egzemplarze, więc po prostu sprawdż, co u Ciebie jest nie tak.

pawelblu 07.09.2004 10:32

Cytat:

Napisany przez nimal
po co kupowac plyte z freewarem?

Tam sa czasami wersje platne.

nimal 07.09.2004 09:48

po co kupowac plyte z freewarem?

bgn 07.09.2004 09:11

[QUOTE=cana] czy też ten badziew robiący za frontenda nie chodzi? jeśli to drugie to nie jest to pierwszy raz z tego co wiem

to cecha produktow komputer swiata.Ale ma tez zalete = nie smicisz sobie dysku a z ekplorera znajdziesz to co cie interesuje.A tak to szkoda forsy na niezbednik - przecie komputer swiat na stone i zniej to co jest na niezbedniku mozesz sciagnac

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38.