Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Komputer Świat "NIEZBĘDNIK" to złodzieje !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/komputer-swiat-niezbednik-zlodzieje-39348/)

Licznerski 05.09.2004 17:31

Komputer Świat "NIEZBĘDNIK" to złodzieje !!!

Komputer Świat to ZŁODZIEJE !!!
Kupilem w kiosku gazete "Twoj Niezbednik" i okazalo sie ze plyta ktora jest dolaczana nie dziala !!!
Wyslalem do nich E-MAILa i nie odpisali !!! :|
Pomyslalem sobie ze moze trafilem na "BUBEL" :) i kupilem drugi raz to samo !Okazalo sie ze kolejna plyta nie dziala !!! :|
Zawiodlem sie na "KOMPUTER SWIAT" i stwierdzilem ze wiecej tego "GOWNA" nie kupie !!!

mqy 05.09.2004 17:41

hmmmmm kupiles 2 'Niezbedniki' i zaden nie dziala...???
To teraz kup drugi naped[moze byc innej marki], i sprawadz czy plyty dzialaja, jesli nie to... kup jeszcze jeden inny naped....

Mich@ł 05.09.2004 17:46

Cytat:

Napisany przez mqy
hmmmmm kupiles 2 'Niezbedniki' i zaden nie dziala...???
To teraz kup drugi naped[moze byc innej marki], i sprawadz czy plyty dzialaja, jesli nie to... kup jeszcze jeden inny naped....

i wtedy jak na następnym napędzie płyta się nie odczyta możesz powiedzieć, że to "GOWNO" :D
A tak serio, to sprawdź na innym napędzie, czy płyta chodzi, bo jakoś nie wierzę, żeby KŚ robiło tak w konia. :spoko:

Macio.Men 05.09.2004 17:47

Sprawdź u kumpla.

pozdrowienia

cana 05.09.2004 18:59

nie działa? tzn co? płyta calkowicie nie jest widziana przez kompa czy też ten badziew robiący za frontenda nie chodzi? jeśli to drugie to nie jest to pierwszy raz z tego co wiem

BTW masz jedyną w swoim rodzaju okazję przetestowac soft do wyciągania danych z uszkodzonych płyt ;)

Licznerski 05.09.2004 19:06

Oki !!! Dzieki !!! :> :idea:

pawelblu 05.09.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez cana
BTW masz jedyną w swoim rodzaju okazję przetestowac soft do wyciągania danych z uszkodzonych płyt ;)

Haha - dobra rada zawsze w cenie :) Ale masz farta - mozesz sobie potestowac ;)

kodziu 05.09.2004 23:01

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Haha - dobra rada zawsze w cenie :) Ale masz farta - mozesz sobie potestowac ;)

Żeczywiście ma farta. I to aż 2 płytki. Powodzenia.

mr_spock 05.09.2004 23:20

a moze wsadziles plyte "do gory nogami"? a moze to plyta DVD, a Ty wsadziles do CD-roma??

a wlaczyles kompa??

REi 06.09.2004 08:15

Cytat:

a moze wsadziles plyte "do gory nogami"? a moze to plyta DVD, a Ty wsadziles do CD-roma??

a wlaczyles kompa??
:rotfl:

woitas 06.09.2004 09:32

nie zdziwiłbym się, gdyby on faktycznie włożył płytkę dvd do cd-rom'u :P
ale to chyba wydają tylko na zwykłych cd...

Artur.S 06.09.2004 10:26

Wydają tylko na CD.

kodziu 06.09.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez Artur.S
Wydają tylko na CD.

Ta, tylko cd. Heh a ja tego nie kupuje. I tak wszystko w necie jest. Co najwyżej ide pozyczyć płytje od kolegi. Mam moze jeden numer?

memorando 06.09.2004 15:22

mi niedziala na obu litkach są nowe jeden ma miesiąc i to combo drugi dvdrw ale jak ręcznie odpalam pliki są widoczne

mr_spock 06.09.2004 16:00

Cytat:

Napisany przez memorando
mi niedziala na obu litkach są nowe jeden ma miesiąc i to combo drugi dvdrw ale jak ręcznie odpalam pliki są widoczne

a ostatnio szukales, kogos kto Ci wypali dvd... po co jesli masz nagryware dvd ?? :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:10.