![]() |
Spowolniony obraz w filmie co zrobić?? POMOCY!!
CZE jestem ty nowy ;] hmmm...
Mam problem bo kiedy odtwarzam film w programie allplayer to z dzwiekiem wszystko ok ;] ale obraz jak w zwolnionym tempie ale kiedy odtwarzam w divx player 5.2 to obraz jest oki ale zato dzwięku brak tylko jest takie dziwne ....stukanie ??? Mam codecki: -AC3Filter -ACE Mega CoDecS Pack ProXP 5.01 -Xvid (jak daje ffdshow to mi sie reszta filmow sypie ;( ) moje jakies inne codec packi???... Hmm a dokladnie chodzi o film: ....SVCD2DivX-Poison.CD1 Format dzwięku: QDesign MPEG lub (info WMP) Ligos MPEG Audio Decoder Audio : 92 MB, 224 Kbps, 44100 Hz, 2 kanał(y), 0x50 = QDesign MPEG, Obsługiwane Kompresja video: DivX codec 607 MB, 1468 Kbps, 25.0 fps, rozdz. 640*368 (16:9), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Obsługiwane PROSZE O POMOC!!! POZDRAWIAM wszystki forumowiczów CDRInFo!!! |
Sprobuj dinstalowac jeszcze kodek ffdshow i odtworzyc to w bestplayer, ktory jest free, polski, szybki i wogole naj:)...
Niestety plik ffdshow jest za duzy i nie moge go zamiescic, wiec musisz sciagnac z netu ->please post reply<-*->prosze zamiescic wyniki<- |
Cytat:
Może masz małe zasoby pamięci i musiałbyś trochę wyłączyc - firewall , antywirus, jakis Ad-watch - tak jest u mne na niektórych filmach. Możesz jeszcze zobaczyć (jeśli masz nowego AllPlayera z funkcja Live Update , jakiego kodeka powinieneś ściągnąć wg programu |
Na początek
1.Odinstaluj wszystkie kodeki. 2.Zainstaluj najnowszego ffdshowa. |
Wyłącz w allplayerze opcje "inteligentnych napisów". Powinno pomuc :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:37. |