![]() |
Jedzie sobie dres maluszkiem, muzyczka: umcyk, umcyk na pelen regulator. Nagle zlapal gume. Zatrzymal sie i zmienia kolo, podchodzi drugi dres:
-Czesc! Co ty, ****a robisz? -aaa... kolo, ****a odkrecam. Tamten wybija szybe: -To ja, ****a biore radio. Podchodzi dres do kupli na lawce, niosac cos w rekach przed soba (to trzeba pokazac, jak sie opowiada): -Chlopaki, patrzcie w co przed chwila prawie wdepnalem! |
strzelanie do dresow powinno byc zawsze uznawane za czyn o "znikomej szkodliwosci spolecznej"
|
Dla mnie czlowiek moze nosic co mu sie podoba, worek ortalionowy, albo taki po kartoflach... naprawde mi to wisi
moze byc lysy i miec ma glowie 50 blizn, albo pieknie wygolona "wyspe" ale na Boga Ojca, niech on sie do mnie nie przyczepia. |
Jeśli widzi się grupę "dresów" (powyżej jednego) ;) w wieku od 8 do 25 lat odrazu można założyć że zaraz coś się stanie, za samo noszenie dresu powinno się już dawać 2 lata, chyba że ktoś założył go by pobiegać z psem po lesie.
Pozdrawiam |
Mi nie przeszkadza koles w dresie dopuki zachowuje sie normalnie ;p
|
"Jesli lancuch masz na klacie laska szybko sciaga gacie kazda laska peka z dumy gdy ja bz***sz w dresach pumy i z usmiechem ssie ku***a gdy masz buty adidasa." Troche ciezkie ale prawdziwe w kregach dresiarskich :)
|
Nie no piekne cytaty dajecie :D :spoko:
|
"Po co Ci mózg, masz dres!!!"
|
"Oh! Dresiarzeee, choc jednago zabic Marze!"
|
Ja nosze dres :D dres spoko jest :D hehe zartowalem
|
Baseball dębowy - prościutkie słoje,lakierowany, dwuręczny - tanio oddam w dobre ręce.
|
Dresy moje ukochane ja załadam was nad ranem .... ;)
Pozdro |
Cytat:
|
pykson - ja to bym mogl w samych slipach przejsc, gdybym sie o piwko zakladal :P
|
pokazcie mi jednego inteligentnego dresa, a sam ubiore sie w portasy z 4 paskami i przejde tak ulica 3 maja w katowicach (jedna z bardziej zatlumionych)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |