![]() |
Cytat:
Pozdro |
A ja mam jeszcze takie pytanie: qzynka miała trojana i znałem jego dokładna scieżke, ale nie mogłem wywalić z pod DOSa, wywalało mi że takowy plik nie istnieje, dlaczego tak się działo?? mógł być on ustawiony jako systemowy czy niewidoczny i to dlatego??? :)
|
Tez tak mam z jednym plikiem juz od 2 tygodni nie chce sie usunac, wywalil bym go w dosie ale mam niestety partycje ntfs. Wylaczenie antyvira tez nic nie daje.
|
Cytat:
p.s winda tak ma z tym u mnie to samo nawet jak dam mtkflasha pod wina nie chce mi działać p.s nadal masz k7n2 delta?:) |
przypomina mi sie temat filmow, ktorych nie mozna wywalic przez X czasu...
bylo cos takiego przerabiane na forum... moze to jest podobnie - jakis wewnetrzny skaner windy pracuje... podswietl plik, niech komp popracuje chwile i wtedy. strzelam w ciemno... |
Jak masz antywira to wyłacz. Czasem on go skanuje i nie mozna przez niego wywalić. Mi tak kilka razy pomogło. :D
|
czyli coś u mnie się automatycznie podczepia pod ten pliczek :|
szukam co to może być... :sciana: |
u mnie się wywala bez problemu, :), nawet go uruchomiłem i nic tylko się pojawiło okienko dosowe i sie zamknęło bo uruchamiałem z pod wina
|
nawet po kilku godzinach, restartach i co kto wymyśli to i tak ten dziad nie da się usunąć :D
tylko i wyłącznie z tym programikiem to mam :P sprawdźcie to może u siebie ;) http://jankes.kizio.pl/inne/liteon/litefirm25.rar [35KB] |
Y@nkee jeśli usuwasz tak jak pisałeś "sekunde później" to nie usunie ci ponieważ komp nie nadąża. U mnie tak samo. Jak coś rozpakuje i za moment chce usunąć to dupa. Poczekaj z 10 sek i usuwaj...
|
standard
poszukaj Y@nkee w innych tematach jak sobie ludzie radzili. Ogólnie to jakiś "foch" windowsa. Mi np. po jakimś czasie/kilku restartach sie usuwalo. |
Ilość załączników: 1
Pawel_k.. chodzi o to, że takiego kwiatka mam tylko z LiteFirm, dziwne co nie :)
cokolwiek próbuje z tym plikiem zrobić to... (załącznik)... oczywiście w DOSie moge to usunąć, ale mnie zastanawia czemu nie moge w Windzie ??? edit: TC każe usunąć najpierw zabezpieczenie... jakie u licha zabezpieczenie ? :spie: |
ja jak nie moge czegos usunac... to wlanczam Total Commandera i on usunie... bo explorer zawsze plata figle...
|
poczekaj chwile, zrob restarta, sproboj usunac go z innym plikiem/katalogiem. windows czasami sobie ubzdurowywuje takie kwiatki ew sprobuj wgrac na c: plik o tej samej nawzwie i wtedy ususnac [wiem ze to gupie ale mi pomoglo]
|
programik do wyciągania BIOSów Litka z flasherów
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |