![]() |
Cytat:
Aha - i jesli zależy Ci na jakości filmu na jednej płycie to wywal niepotrzebne ściezki Audio oraz napisy - zostaw te co potrzebujesz. Natomiast podzielić film na 2 płyty możesz DVD Shrinkiem, DVD Fabem. Jabba |
Widocznie wiśnia ma bardzo niską rozdzielczość ekranu albo akularów i zobaczył tylko pierwszą linijke <lol2>
|
Oj wisnia wisnia,
czołgista dobrze kierował, tyko trzeba sie troche rozejrzeć, chyba nie trudno tam znalezc opisy do InstantCopy i DVD2DVDR. |
Salat3 i flakon dzieki o to własnie mi chodziło ... Czołgista przeczytaj posty własnie Salata3 i flakona ....własnie o taka pomoc mi chodziło .. po za tym na tej stronie co podales jest opis jak zrobic kopie[bezpieczenstwa] dvd zreszta cytuje" Jak wykonac kopie (bezpieczenstwa) plyty DVD, której wielkosc nie przekracza 4,37GB przy uzyciu darmowego softu " nic nie bylo wpomniane o 7,78 GB
Dzieki All za pomoc :spoko: |
Jezeli zalezy ci na jakosci to najlepiej podzielic taka plyte na dwie za pomoca DVDXCOPY,
-jesli nie to CLONEDVD2-super program do wywalania wszyskich reklam, menu, innych sciezek dzwiekowych itd (tylko w tym przypadku przewaznie trzeba zgrac Dectrypterem na dysk-chodzi o to ze CLONEDVD2 slabo sobie radzi ze zabezpieczeniami jakie sa na plytach. Ale to jest moje zdanie. Pozdrawiam |
DVDDecrypter (najlepiej mode: file) + DVD Shrink 3.2 (wywalisz niepotzrebne napisy dzwieki itp) zresztą luknij tu http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=91
|
Cytat:
Niewiem czego oczekujesz od forum ? Że przyjadę do ciebie i ci tą płytę skopiuję ? :nie: |
Cytat:
dodatkowe info daje Film to "władek piersieni 3 " z polskim dubingiem :) cel to jedna plyta DVD 4,47 zamiaj 7,78 na jednej ale to juz pisałem .. probowłem DVD2DVD-R ale jakis bład wyskakuje "Datei nicht gefunden" moze ktos wie jak temu zaradzic ??? [zaznaczam ze posiadam orginał lecz chce sie pobawic + kopia bezpieczenstwa (nie na marne wydałem 99,90 pnl za film )bo mam nowy nabytek jakim jest wypalara DVD |
|
DVD[7,78GB] na jedno DVD[4,47GB]
Mam film ktory zajmuje 7,78 GB na DVD[dwuwarstwowka] i chce zmiescić ja na jednej lub podzielic na DVD 4,47GB jak to zrobic ?[Ps.Film jest zabezpieczony jednak DVD Decrypter robi normanie .* ISO)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:44. |