![]() |
A tak nawiasem mówiąc to 1.3@1.29 ;)
http://www.powerlite.hostings.pl/for...?showtopic=560 Lub lukac na forum www.powerlite.kom.pl |
Cytat:
|
witam
czyli rozumiem juz po sprawie a temat zamkniety |
Cytat:
Przeprosiłeś i zedytowałeś posta jak ja już dawno sobie smacznie spałem. To co pojawiło się na początku jest zacytowane (nie będę jeszcze raz wklejał tekstu że robie sobie sieczke i proponujesz mi czata). Ta wypowiedź dostała dodana do posta którego wy już nie widzicie: Cytat:
Pozdrawiam i życze miłych dyskusji. |
[QUOTE=CIAPEK]pajacować to ty sobie będziesz jak nauczysz się tego jak działa forum internetowe.
Więcej Ci nic nie napisze, jak nie rozumiesz o co chodzi to Twój problem, ja Ci nię będę tłumaczył. jak bys uwaznie czytal to zobaczylbys ze poznalem omylke, przeprosilem i potem skasowalem blednego posta a na temat pajacowania to niewiem czy chciales mnie obrazic? nauczyc jak prawidlowo powinno dzialac forum, czy tez do tego forum zachęcić? |
Cytat:
Więcej Ci nic nie napisze, jak nie rozumiesz o co chodzi to Twój problem, ja Ci nię będę tłumaczył. Tylko to... Tak wyglądała moja wypowiedź: ----------------------------------------- Cytat:
Ciekawe rzeczy tam piszesz :) Jakiegoś automatycznego Tweak'a wymyśliłeś? :) ja też coś polece: win 2003 ---------------------------------------------- po to jest właśnie opcja "odp. z cytatem" |
Cytat:
ok już zainstalowałem ver.1.90 - pomogło (...jak na razie) :) |
Cytat:
Ciekawe rzeczy tam piszesz :) Jakiegoś automatycznego Tweak'a wymyśliłeś? :) ja też coś polece: win 2003 |
doczytalem ze nowa wersja live update robi jakies klopoty z muleniem wlasnie i ja sobie przypominam ze update jaki robilem po instalece chyba pobralem to nowe live update no i padaczka byla moze Ty tez pobrales to wersja chyba 2 czy cos takiego
|
upgradu nie,ale regularnie sciagam "paczki" do NAV
|
witam!
mialem podobny choc nie calkiem problem mulenia xp i to na nowej instalce - metoda prob i bledow doszedlem ze winnym jest norton po deinstalacji jak reka odjal - ponowna instalacja i jest dalej ok co sie stalo nie wiem moze jakis blad instalki nie wiem jak u Ciebie moze dokonywales jakiegos upgradu antywira? |
|
He he format c: powraca jak bumerang
No chyba że potrafisz ręcznie porobić porządek w rejestrach ^_^ |
nałapałeś pewnie syfu z sieci też.
System ogólnie jest zdegradowany. Polecam Installke na nowo (format C:... install). Winamp - 5 minut - jeeezu. Ja na znacznie gorszym kompie nie mam takich rekordów. |
eee tam, nie masz wyboru : format c: :)
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |