![]() |
Cytat:
|
Cytat:
-----EDIT----- Kurcze jade na XP. Ale zadko ostatnio gram w giery. Te sterowniki so tylko pod 2k i NT. To jak bym mial instalowac na XPeku to wybrac pod NT..?? |
Witam!
ja tak sie spytam troszke z innej beczki... myslalem nad klawiaturka TRACER TRK-18MUS (Ultra Soft - Ty masz Ultra Touch) roznia sie tylko ksztaltem (Twoja ma podstawke na nadgarstki) moje pytanko... jak sie sprawuja te klawiaturki? trafia sie w klawisz za kazdym razem? nie ******a Ci sie? widze, ze nie maja entera w ksztalcie L tylko plaski,,, wygodne to jest? napisz mi cos na temat funkcjonalnosci tej klawiaturki. |
przecie to ta sama klawiatura co TRK-18Mus tylko w innej obudowie -> Stery <- poszukaj ale nie polecam iinstalowac ich na xp bo z tego co wiem powoduja problemy z grami - gra minimalizuje sie.
|
|
Stery do klawiatury TRACER TRK-18MUT
Ilość załączników: 1
Jak w temacie. Dysponuje ktos sterownikami do tego modelu klawiatury Tracera. Bo dyskietke ktora mialem z klawa przy zakupie ulegla destrukcji a nie zrobilem kopii sterownikow. :help::help::help:
Szukalem juz wszedzie na google, komputerswiat, chip i nic a tam zawsze mieli duza baze sterownikow. Wiec jezeli ktos by znalazl do niej sterowniki to bede bardzo wdizieczny. A i dolaczylem zdjecie. THX z gory |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:28. |