![]() |
Gdzie znaleźć oryginalnego Painkillera w Wa-wie?
he, no więc za późno sie obudziłem i postanowiłem sobie zakupić oryginał tej gierki (i dziś się napbiegałem porządnie po Empikach :/), ale już dawno tego nigdzie nie ma. Jeśli ktoś jeszcze znalazł tą gierkę w jakimimś sklepie, kiosku to chętnie widziane namiary takiego miejsca :D
ps. wiem, że mogę zamówć przez neta, ale koszt przesyłki będzie w granicach ceny tej gierki :/ |
Cytat:
Zamawialem przez neta i oplata pocztowa wyniosla 2.40zl. |
Cytat:
|
Na stronie wydawcy gazety w jakiej sie ta gra ukazala.
http://dobragra.redakcja.pl/ |
hmmm, ja jakoś nie mogę tam znaleźć info o kosztach przesyłki :(
Sugerowałem się sklepami wysyłkowymi, w których średnio 7-8zł za przy przelewie a 12-13zł za pobraniem. |
Skladasz zamowienie.Przysla ci plankiet-przelew gdzie wystarczy isc z tym tylko do poczty, banku.Zaplacisz i jak dojda do nich pieniadze to wysla ta gre.
Nie raz zamawialem w taki sposob i drogo nie wyszlo w porownaniu oczywisice do ksiegarni internetowych bo pewnie tam widziales takie koszta. A czy jest informacja to nie pamietam, a teraz nie chce mi sie sprawdzac, byc moze tak jak mowisz nie ma. |
dzięx wielki :D Pierwszy raz zamawiam przez neta, stąd te wątpliwości (a kasa na koncie się skończyła :/) więc muszę czekać na blankiecik :/
hehe, złożyłem zamówienie już :D czekam na druczek :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:31. |