![]() |
Cytat:
2. Nie kazdy loguje sie jako HACKER_X (zreszta bardzo fajny nick) 3. Jako tenze HACKER zadaje dosc proste pytanie. Rozumiesz, wchodzisz do kogos na przyjecie/zabawe i mowisz: "Jestem wlamywaczem dzentelmenem, gdzie macie kluczyki od sejfu? Bo nie moge otworzyc?" To mniej wiecej o to w tym chodzi. Nick jest naprawde sliczny, ale nie pasuje. Po prostu, -bez urazy. |
Ale jeteście CYNICZNI, nie każdy jest OMNIBUSEM!!!! :nie:
|
Witam!
najczsciej taki "HACKER" to ***** - wszyscy pamietamy wspaniala opowiesc o hackerze :) |
Cytat:
|
Cytat:
Po co masz zmieniać, będą cie lać jak nie zmienisz czy jak;p |
A ja też mam zmieniać nick??? :nie:
|
Cytat:
|
Witam!
Teraz to juz chyba nicka nie zmieni :) ps. jak masz problemy z alkoholem to polecam Klub AA. |
Panie Haker_X - trza zmienic numerek!
"Slodyczy" nalezy szukac na sprawdzonych stronach. Ps: osobiscie bym zmienil nick. |
Problem z Alcoholem :)
Witam,
Tak jak w temacie ma problem z Alcohol120% ver.1.9.2.1705. Chodzi o to ze niby jest wszystko ok tzn. wybieram obraz plyty ktory chce nagrac na cd klikam dalej, pojawia sie okno gdzie wybiera sie predkosc zapisu, ilosc kopii itd. i kiedy wciskam START komputer mi sie zawiesza i juz tylko reset pomaga i tak jest za kazdym razem, dodam tylko ze mam juz starsza nagrywarke yamahy ale to raczej nie jest wina jej bo w nero mi nagrywa. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05. |