![]() |
no dopra jak nikt niechce pomagac to nie ale juz wlasciwie problem z glowy probowalem probowalem i efektu koncowego sie doczekalem a mianowicie
niewiem gdzie lezal problem przeinstalowalem Nero zrobilem upgade do niego mam wersje6.3.1.17 potem wgralem oficjalny bios do nagrywarki V0A zrobilem zrzut dvd decrypterem jako .iso nastepnie zapodalm book type i wypalilem w nero i o dziwo poszlo zmarnowalem co prawda kilka plytek ale nie do konca gdzyz w kompie mi odtwarza takze niewiem jaka byla przyczyna tego ze wczesniej niechcialo chodzic ale teraz juz ok |
Ilość załączników: 1
Dvd Decrypter-em zrzut robie do iso i patrzylem na tej stronce co podal comptom iniema mojej stacjonrki buuuu niewiem
musze pokąbinowac strace kilka plytem ale moze dojde wkoncu do czegos tak wygląda zrzut z dvdinfo pro po na graniu plyty z book type i czy jest ok czy nie |
klikinij na:
http://www.videohelp.com/dvdplayers wpisz model stacjonarki i zobacz co ludzie piszą pozdr |
A do jakiego formatu wzucasz plyte DVD Descryptorem?? *.iso czy file?? czy odrazu w locie nagrywasz??
|
Cytat:
Jabba |
Kopia bezpieczenistwa nie chodzi na DVD stacjonarnym
Mam Litka sowh832s z biosem V0B nagrywam plytke z book type ale stacjonarka mi wyswietla disc error nagrywam nero dvd decrypterem na dysan-ah stacionarka czyta wypalane plyty cd-r z mp3 i svcd bez problemu ale nie chce czytac plytek dvd moze poradzicie co zrobic moze jakies inne nosniki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:06. |