![]() |
problem z dzwiekiem na nagranych filmach
Siema
Mam dziwny problem z nagrywarką Lite on LTR-52327S albo windowsem XP. Tzn. jak nagrywam jakis film to pozniej dziala on bez problemu ale dzwiek jest opuzniony w stosunku do obrazu o jakies 3-4 sekundy. Nie wiem czym to jest spowodowane.Czy to wina nagrywary czy moze programu. Używam nero 6.3.16 Co mam z tym zrobić?? Proszę o szybką pomoc..... Pozdrawiam |
Napewno nie jest to wina nagrywarki :mruga:
A dlaczego ? Jeżeli masz film jest to całość (obraz/dzwięk) i gdy nagrywasz bity lecą i są nagrywane jednocześnie. Więc na 100% będzie to wina kodedów które masz zainstalowane w systemie. Musisz zrobić tak
Myśle, że wyczerpałem temat ;). No, ale jak dalej będzie się tak działo ? :podbite: Prawdopodobnie będzie to wina źle zripowanego (sklejonego dzwięku np. w shrek II ;]). To będziesz musiał zaopatrzyć się w inna wersje. Pozdro |
ale na dysku filmy chodza bez problemów. Dzwięk jest taki jak trzeba. Dopiero ostatnio coś dziwnego sie zaczeło dziać i na nagranych plytach z filmami dzwiek jest opuzniony.Ale sprobuje z tymi kodekami jescze pokombinować??
|
Możesz mięc jakiś kodek który obrabia dziwięk jakoś dziwnie :/ i twój napędzik nie łapie ;]
Chodzi o szybkość rozkodowania ;] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |