Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Baner w tlenie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/baner-tlenie-39581/)

silent22 10.09.2004 17:38

Pomoc z Mozilla Firefox

NIe wie ktos moze jak usunac baner w tlenie ?? bo bardzo mnie irytuje i jeszcze jedno pytanko zeby nie zakladac 2 postow cos powoduje ze na kompie wyskakuja mi co jakis czas okienka pop-up zazwyczaj sa zwiazane z wiza w stanach albo z casinem ktos nie wie co to powoduje??
Pozdro

gallus 10.09.2004 17:42

co do banera, to był jakies trzy dni temu na torrent.org.pl banner killer do tlena więc tam zajżyj, a co do pop-upów zmień przgl±darke na jak±¶ alternatywna mozilla fire fox, mozilla, lub opera, przeskanuj kompa programem Spy bot S&D, Ad aware w celu wywalenia spyware które już napewno gdzie¶ tam siedzi :)

Smartek 10.09.2004 18:42

wlasnie:

1. ZMIANA PRZEGLADARKI KONIECZNA: ja polecam mozilla firefox.

2. Skan systemu pod wzgledem spyware (ad-aware, spybot)

3. Skan systemu pod wzgledem wirusow (np. panda antivirus - polecam)

4. Polecam Konnekt'a zamiast Tlen'a, 0 reklam, spamu, bannerow - duzo pluginow, opcji itp., no ale jesli wolisz tlena [przyzwyczajenie do wlasnego robi swoje] to chyba to powinno zalatwic sprawe bannerow: http://www.ogloszenia.rzeszow.pl/bk2/bk_tlen.htm

pozdro ;)

silent22 13.09.2004 19:13

No dzieki bardzo , a jeszcze chcialbym sie zapytac czy nie wie ktos skad sciagnac albo skad dorwac jakiegos slodzika do panda titanium 2004?? bo nie wiem info na pw albo gg. 6400
I jeszcze jedna pro¶ba nie wie kto¶ dlaczego mi strony sie nie chca otwierać, nie wiem jak to wytłumaczyć po prodstu wchodze na głown± strone wp i zadne odnosniki mi nie chca dzialac i tak mam na innych stronkach ale nie na wszystkich używam IE 6 i nie piszcie zeby zmienic na opere bo nie za bardzo mi przypadla do gustu
Dzieki za pomoc
Pozdro

Smartek 13.09.2004 19:33

Cytat:

Napisany przez silent22
No dzieki bardzo , a jeszcze chcialbym sie zapytac czy nie wie ktos skad sciagnac albo skad dorwac jakiegos slodzika do panda titanium 2004?? bo nie wiem info na pw albo gg. 6400
I jeszcze jedna pro¶ba nie wie kto¶ dlaczego mi strony sie nie chca otwierać, nie wiem jak to wytłumaczyć po prodstu wchodze na głown± strone wp i zadne odnosniki mi nie chca dzialac i tak mam na innych stronkach ale nie na wszystkich używam IE 6 i nie piszcie zeby zmienic na opere bo nie za bardzo mi przypadla do gustu
Dzieki za pomoc
Pozdro

Ja niestety nie mam pojecia, moge Ci za to zaproponowac Mozille Firefox - bardzo podoba do IE, tyle, ze mniej dziurawa, szybsza i jak dla mnie przejrzystsza - mozna poruszac sie pomiedzy zakladkami, co bardzo ulatwia przegladanie WWW. Jesli zas nie przypadnie Ci mozilla do gustu to polecam Ci jakas nakladke na IE - moze wtedy 'zaczna' Ci dzialac linki..., Jedna z lepszych jakie znam to chyba MyIE2.

Co do pandy, patrzyles moze na eMule? Ja slodzika nie mam, poniewaz sciagnalem odrazu full wersje :)

pozdro ;)

silent22 13.09.2004 20:27

a powiedz mi czy dziala flashget pod nia czy trzeba kopiowac linki i czy jest po polsku?
Pozdro

gallus 13.09.2004 20:49

Mozilla Fire FOX 0.9.3 PL Plugin do Flash Get'a --> FlashGOT

silent22 13.09.2004 20:58

Cytat:

Napisany przez gallus
Mozilla Fire FOX 0.9.3 PL Plugin do Flash Get'a --> FlashGOT

Dzieki spróbuje zobacze najwyzej wyrzuce
Pozdro

Remix 13.09.2004 21:48

Witam!

Najlepszy plugin do Mozilli aby dzialal FleshGet to DownloadWith (dziala nie tylko z FlashGet'em)

silent22 13.09.2004 22:34

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Najlepszy plugin do Mozilli aby dzialal FleshGet to DownloadWith (dziala nie tylko z FlashGet'em)

ok dzieki spróbuje znaleĽć a powiedzcie mi jescze próbuje w Mozilli wejsc np. dac szukaj na pewnej stronce i mi wyskakuje ze dokument nie zawiera żadnych danych czy jakos tak a np, internet explorer mi to normalnie otwiera moze musze cos w opcjach zmienić wie ktos?
Sćiagnalem i zainstalowalem tego downloadwith ale tam mam tylko do wyboru getright-a jak to zmienic??
pozdro

Pierwszy 13.09.2004 23:38

Cytat:

NIe wie ktos moze jak usunac baner w tlenie ??
otwierasz w notatniku plik 'hosts' w x:\WINDOWS\system32\drivers\etc i dopisujesz linię:
Kod:

127.0.0.1      a2.o2.pl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:24.