![]() |
Chyba trafilem na cos dziwnego (( . Tak jak juz pisalem mam program 8+ 1 cd . Po zeskanowaniu pierwszej plyty ClonyXXL_2.0.1.5_PL dowiedzialem sie ze plyta jest zabezpieczona Securom *NEW* . Uradowany ta wiadomoscia odpalam Alcohol 120% wybieram profil Securom *NEW* zrzucam obraz i wypalam na cd . Po wypaleniu sprawdzam jest ok . Mysle sobie jestem w domu ale bylem w bledzie . Biore nastepna plytke skanuje ClonyXXL_2.0.1.5_PL nic nie wykryl . Biore skaner A-Ray to samo . Wiec szukam czegos nowego . Przeczytalem ze jest swietny program BlindWrite . Wiec sprobowalem . Zrzucam obraz z krazka cd zczytuje fizyczne dane plyty weryfikuje obraz wszystko jest w porzadku . Wybieram tryb zapisu DAOpw predkosc zapisu x4 . Majac wszysko przygotowane wypalam . Ku mojemu zdziwieniu zadzialalo . Wiec robie tak z reszta plyt ale przy czwartej zaistnial problem . Po sprawdzeniu nie zadzialala . Orginalna oczywiscie dziala . Wiec pytam qrwa :klnie: grzecznie czy program jest tak sprytnie zabezpieczony czy programy do odbezpieczenia sa do dupy :sciana:
|
przeczytalem artykul brzmi obiecujaco :smutny: ale mam problem ze sciaganiem pliku z serwera Potrzebne wersje to BlindWrite 4.2.5 oraz 4.2.8 oraz CD Killer´s Protection ID :klnie:
|
a próbowałeś w/g tego opisu...:
http://cdrinfo.pl/software/artykuly/...20030519105044 |
problem z rozpoznaniem zabezpieczenia ! ! !
witam :mruga:
Jestem troche zielony z zakresu wypalania zabezpieczonych plyt i nie wiem czy do gier i softu stosuje sie takie samo oprogramowanie . Mam program do nauki jezyka angielskiego Euro Plus Reward na osmiu plytach plus plyta instalacyjna . Mam nagrywarke LITEON-DVDRW SOHW-812S . Przejzalem forum i wiele tematow sciagnalem wszystkie programy o ktorych czytalem i nic . :nie: Nie wiem czym jest zabezpieczona plyta . Wypalalem na wszystkie mozliwe sposoby Alcoholem120% . ??? . Zainstalowalem program i sprawdzalem rodzaj zabezpieczenia ClonyXXL . Wlozylem do napedu plyte instalacyjna i tylko z nia rozpoznaje zabezpieczenie SecuROM *new* V........... Probowalem na trzy sposoby Alcoholem 120% wypalic ale nie moglem odpalic takiej plyty. Moze ktos wie co robie nie tak ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |