![]() |
LiteOn SOHW-832S i SOHW-832SX
Czym różnią się te dwie nagrywarki oprócz interfejsu? Czy tą w wersji usb da się wyjąć z obudowy i podpiąć jak zwykłą? Jeśli się da to czy w razie potrzeby można tam wpiąć hdd.
|
A po co?
|
Cytat:
|
@mbar Nie wiem czy doczytałeś do końca mojego posta ale chcę tam włożyć hdd :D np. jak ide do kumpla który ma kompa niewykrywającego dyski 80GB to wkładam w taka obudowe usb i problem z głowy.
@legion Czyli to jest dokładnie to samo co SOHW-832S tyle że z czarnym panelem i dodatkową obudową usb? Hmm w sumie jak robią tak że można ją wyjąć to czemu odrazu miało by się tracić gwarancje? |
Cytat:
ale po co chcesz to zrobic taniej kupisz obudowe do twardego na usb |
@ziele Kupowanie zewnętrznej nagrywarki po to, by tam włożyć dysk jest totalnie bez sensu. Lepiej kupić nagrywarkę wewnętrzną i kieszeń USB 5,25 cala -- włożysz tam i nagrywarkę, i dysk (byle nie na raz), a wyjdzie taniej.
|
Myślałem że nie jest na stałe zintegrowana z obudową. Ale skoro tak nie jest to już nie ważne. Poprostu chciałem wiedzieć czy kupująć tą nagrywarke bedzie można przy okazji czasem tam podpiąć dysk. Mam już jedną nagrywarke HP dvd+RW zewnętrzną ale ona jest już na stałe obudowana i nie posiada w środku zwykłej metalowej obudowy jak napędy wewnętrzne.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:36. |