![]() |
BAR - czy to się nigdy nie skończy!?
Dzisiaj na Polszmacie rusza kolejna edycja tego kiczowatego programu. W zwiastunach widziałem że znowu pełno w nim wypacynkowanych facetów i lasek. Sztuczne uśmiechy i ciągłe myślenie jak by tu komuś świństwo przed kamerami wywinąć. Polsat ma wielki dar to programów nic nie wnoszących a zarazem ogłupiających telewidzów np. Amazonki i Gladiatorzy.
Czy ktokolwiek wogóle ma chęć oglądania tego typu programów, dla kogo one są jeszcze robione? Rozumiem jedna edycja może być ciekawa ale nie sześć. Przecież łożąc kasę na tego typu widowisku powinni się kierować jakimiś względami marketingowymi, zwiększaniem oglądalności, a tak w godzinach największej oglądalności puszczą taką chałę, która spowoduje że ludzie będą omijać kanał Polsatu z daleka. Idę o zakład że edycji Baru będzie podobana ilość co odcinków Mody na sukces. |
ja nie mam z tym problemu, bo mam pilota i robię "click" i nie ma już polshitu.;) .
|
A co ja mam powiedzieć? To "cudo" powstaje we Wrocku... :(
|
Ja też tego szajsu nie oglądam. Jak się tylko zaczyna, to od razu przełączam... Wolę sobie za kompa usiąść niż ten złom oglądać. :pisze:
Polsatowi za kolejną edycję baru :bicz: ;) |
BAR to tak jak BigBrother na RTLII jeszcze leci (chyba już 10 edycja):taktak:
|
Cytat:
A najgorsze jest to ze prowadzacym jest Wisnia ( ja pierd***) :bicz:teraz ten program to napewno straci ogladalnosc...!!!!!!! |
Bez kitu.... Ciekawe kiedy producenci wpadna na to że to jest wielka chała. To tak jak z reklamami (proszków do prania najbardziej) są badziewne i nic nie ma w nich ciekawego co mogło by przekonać do kupna.
|
Zaczęło się od BigBrother'a potem był chyba Bar, jakieś Dwa Światy czy jakoś tak, Jaki Jestem (ten o Wisniewskim) itd itp ... już niemają czego kręcic i puszczac :ysz: ((
Zamiast tego mogliby już zapuscić same reklamy i było by lepiej :) Idol jeszcze może być ale jak zaczynają powtarzac po n-razy ostatnia edycję to (( (( :klnie: Wole zasiąść przed kompem i obeirzec n-ty raz jaki zajefajny film (typu Armagedon, Dzień Niepodleglosci ..... itp) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tego nie zniose. Znów przez chyba 3 miechy w kółko to będzie leciec. Niech juz lepiej puszczą coś na wzór Agenta.
A swoją drogą to ciekawe ile zapłacili tym gwazda aby sie pokazaly przy otwarciu takiej chały. I jeszcze jedno. Chłopaki chyba robicie literówki, bo ma być PigBrother a nie Big |
Popieram epol'a - Agent mógłby wrócic ... bo jest naprawdę na co popatrzeć :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zobaczymy co pokaże "Wyprawa: Robinson" czy jak to się tam nazywa... ale z tego co widziałem to ma tam być ten cały laluś Ken... :ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |