![]() |
chcę zabezpieczyć płytę przed kopiowaniem
chodzi mi o to aby zabezpieczyc płyte przed kopiowaniem
ale nie jakies wymyslen zabezpieczenia tylko takie żeby nie mozna bylo przegrac plyty w trybie sao-raw cholera mnie bierze jak widze jakis lamerow ktorzy nagrywaja odemnie plyty to jest LAMERSTWO ja sie męcze (i sciagam czasem pare tygodni z sieci giere albo program) a potem sprzedam i widze jak na drugi dzien jakis ***** ma to samo najbardziej sie wq##### na commandos 2 POzdROwiENIA |
Odpowiadałem komuś na podobne pytanie około tygodnia - dwóch temu. Możesz tego posta poszukać. Niestety masz problem - podobnie jak większość firm produkujących płytki z grami i programami. Nie zabezpieczysz płytki tak, aby jej nikt nie mógł zgrać - w trybie RAW każdy ją sobie skopiuje. Wiesz przecież, że każde zabezpieczenie teraz nawet ostatni ***** "rozgryzie" pierwszym lepszym programem. Jeżeli jego nagrywarka nie obsługuje RAW - ma wiekszy problem, ale dla ciebie też nie jest to sprawa załatwiona. Można zabezpieczyć płytkę tak, aby jej nie skopiował, ale nie każdy CD ja odczyta.
|
no chyba ze wymyslisz safedisk v3
|
Cytat:
|
tak ?
dawaj, zobaczymy ... tylko zeby sięnie okazało że go nero w locie przetnie :) |
a jak sie nazywa ten programik???????
|
to mnie próbowałes odpowiedzies ale ..nic z tego nie kapowalem.moze teraz napiszecie konkretnie co i jak
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |