![]() |
Szukam dzwonków w formacie MIDI /trance/techno
Witam!
Taka prosba, czy ma ktos dzwonki *.mid z gatunku trance/techno Ja znalazlem na emulu paczki po 100,200,300mb - sciagnalem, tam bylo pare z 15 dzwonkow - Sandstorm,Kenkraft,AliceDj...to nie techno ale Safriduo nawet ciekawie a reszta taka sobie. Szukam w miare takich nowosci Czytalem ze zamiana z mp3 do formatu midi to bezsenowne tracenie czasu i kiepska jakosc wiec sobie darowalem |
Wejdź na www.matrax.net tam jest tego dużo :taktak:
|
dzieki...no w dziale techno - malo tego jest...ale dzieki, naprawde sie przyda.Ktos jeszcze cos ma? Dodam ze do Sony Ericssona T630
|
popatrz tutaj troche inne, ale moze....
|
Luknij tutaj
|
Cytat:
|
DJ HACKER - no idealnie...pare dobrych tytulow jest:):piwo:
Yahol - tam troche malo z tego gatunku - ale wielkie dzieki |
Cytat:
ps.idzie dograc do SET630 jakies dzwieki przychodzenia wiadomosci? Bo nie idzie/nie umiem ustawic np. jako przyjscie wiadomosci normalnego dzwonka |
Cytat:
|
w sumie dzwieki na przych.wiadomosci sa dobre.podobaja mi sie...
BTW:Jakie gierki tez polecacie - mimo ze nie lubilem nigdy gier na komore bo stwierdzalem ze bez sensu - komp jest od grania, a teraz podobaja mi sie te gierki,sciagnalem pare ale nie byly zbyt ciekawe...mam jedynie fajna to Tennis:) |
Z grami ta stronka jest spoko. Polecam V Rally2. W niektórych grach trzeba stosować się do pliku Readme ;)
|
|
Cytat:
Ja moze niedlugo bede mial SE T630 - zbieram sianko :) pozdro ;) |
http://www.totalgsm.net/polytones/display.php?pt=2246
@epol - ale trzeba placic...nie sciagniesz dzwonkow. Przynajmniej ja nie widze. |
@Kasprzak jeśli tak to sorki. Dawno nie odwiedzałem tej stronki. Jak osttanio tam byłem to bylo za free.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |