![]() |
iso
Witam wrzystkich...Mam do was pytanie czy istnieje jakis program dzięki kóremu można podzielić obraz iso na części, sciągnełem sobie gre i jest ona w iso i zajmuje 1,4gb a chce nagrać ją na cd.
:peace: |
Witam!
Obrazy ISO mozesz dowolnie modyfikowac np w UltraISO lub WinISO, ale pamietaj... jesli gra jest zabezpieczona to podzial tego obrazu moze okazac sie nie mozliwy. |
Możliwe że jakas osoba połączyła 2 obrazy w jedną całość. Musisz sie zapytać kogoś kto ma tą gre, które pliki wchodzą w sklad cd 1 a które cd 2 :D
|
Aha!!!
A nie można takiego czegoś znaleść w necie??? Gra ma nazwe Richard Bourns Rally!!! Jak ktoś zna podział płyt to niech da znać :peace: |
Witam!
Mi to bardziej wyglada na obraz plyty DVD - ktos zrobil obraz plyty DVD i potem zrobil z niego ISO. update: Co do podzialu... Sprawa jest prosta - wszystkie male pliki na pierwsza plyte + cab1 i ile wejdzie jeszcze cab'ow, reszta na druga plyte |
Ale czy jak tak zrobie to ta płyka dobrze sie nagra??
|
i czy gra sie zainstaluje/??
|
Jak coś piszesz to nie pisz tego w nowym poście tylko od razu. :D
Najlepiej jak poczekasz i ktos powie ci katalogi z płytek. Ewentualnie stwórz swoje iso i podepnij pod virtualny naped. Jezeli z tego pojdzie to z plytek tez ( chodzi o to czy sie zainstaluje) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |