![]() |
A nie prościej kernela? i sporo rzeczy z pod xp bedzie smigac...hmmm:spoko:
|
minata
ten patch na gamecopyworld.com którego sciągnełem nie działa a są go trzy wersje :help: ??? ??? jest jakiś inny sposób.może go zle wgrałem?
|
Cytat:
Cytat:
|
minata
ludzie dajcie sposób urchomienia dooma 3 pod 98
proszę ps. będzie chodził |
Cytat:
no ale wiesz te benchmarki... mieć 50fps wiecej, 200 3dmarkow wiecej i szpan :szczerb: dla mnie to czego nie widać nie istanieje (w tym przypadku) ;) |
Ludzie czesto blokuja w gierach na 100FPS bo podobno wiecej oko nie lapie i nie ma sensu meczyc komputera ;)
|
no tak ale to doom3:)quake 3 to inna bajka,ale zgadzam sie moze i duzej roznicy nie widac na 5 klatkach,ale jest:)zreszta ludzkie oko do 100klatek nie podskoczy:)
|
Cytat:
poza tym skoro komp spełnia "najwyższe wymagania" to FPS jest dużo nawet na win2k/xp... te dodatkowe 5-7fps (raczej chyba max tyle :D) dla oczu rożnicy nie robi... ale skoro ma oryginała win98 to chęć odpalenia na tym oryginalnej kopii doom3 jest w pełni uzasadnione :D PS mój kolega w Q3 ma coś koło 100FPS ja mam coś koło 60 i różnicy nie widzę... :D |
a wlasnie ze nie,podobno chodzi szybciej pod 2k i 98
|
Cytat:
To jest to samo, jakbys do samochodu o mocy 200KM wsadzil kolka od dzieciecego rowerku ;p |
Doom 3 Będzie chodził i koniec bo spełnia najwyższe wymagania
:czytaj: |
gamecopyworld.com tam jest tez patch ciagle dostepny
|
Cytat:
poza tym win98 na dzień dzisiejszy to już prehistoria... nadaje sie raczej do <PIII fsb133/Celek fsb100 ;) kupilbyś choć te win2k... |
minata
komp nie jest stary więc będzie chodził
|
post nr 7 w tym temacie...
link dead ale wiesz przynajmniej co szuka***263;. poza tym chyba orygina***322; ? wnioskuj***261;c, ***380;e masz win 98 wi***281;c komp jest stary... wi***281;c nie ***347;nij, ***380;e doom 3 Ci ruszy na tym... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:50. |