![]() |
Jak "odpalić" Doom3 z Windows ME?
Mam legalnego "Doom3", ale okazuje się, to dla WinXP i 2000! Czy jest jakieś lekarstwo??
|
tak zainstaluj xp lub 2000 wtedy napewno odpali sie
|
wypakuj wsyzstkie caby na dysk - instalator nie jest ci do niczego potrzebny, powinienes miec execa z gra i w tym samym katalogu katalog base z [chyba] 6 pakami -to wszystko co gra potrzebuje po instalacji -zadnych wpisow do rejestru, kluczy, zabezpieczonych plyt - nic - tych wszystkich rzeczy potrzebuje instalator ktory jest do bani [a mnie martwi ze jest taki sam jak w demo do Rome total war.. a ja na te gre czekalem 2 lata]
ew. z gamershell sciagnij doom3 anyos |
Podobno jest sposób na odpalenie pod 98 więc i na me powinno chodzić. Musisz poszukać jakiegoś moda do tego. Spróbuj z google...
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=doom
Poczytaj sobie wszystkie posty po kolei. jest tam link do patcha omijającego twój problem. |
Niby to trzeba wykonać aby zagrac na Win '98/ME :)
Cytat:
|
ściągnij sobie patcha ....Doom3 AnyOsPatch
http://distro4.download.filefront.co...doom3anyos.rar ..................:) |
gallus co daje ta podmianka z twojego cytatu? no i skąd ja wezmę edytor hexagonalny?
|
No niby ma umożliwić granie na systemach Windows '98/Millenium, a co do edytora to chyba najlepszy jest HEX Workshop --> TU
|
Dzięki wszystkim.Spróbuję.Sie-ma.
|
gallus.Wykonałem to Twoje "niby" i ... zadziałało. Pozostałe sposoby... niestety. Wszystkim serdeczne dzięki.
|
Minata
Jak uruchomić dooma 3 pod win 98
proszę o zrozumiałą odpowiedz! pilne |
post nr 7 w tym temacie...
link dead ale wiesz przynajmniej co szuka***263;. poza tym chyba orygina***322; ? wnioskuj***261;c, ***380;e masz win 98 wi***281;c komp jest stary... wi***281;c nie ***347;nij, ***380;e doom 3 Ci ruszy na tym... |
minata
komp nie jest stary więc będzie chodził
|
Cytat:
poza tym win98 na dzień dzisiejszy to już prehistoria... nadaje sie raczej do <PIII fsb133/Celek fsb100 ;) kupilbyś choć te win2k... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |