![]() |
To ja też dołącze się do tematu napisów. Poszukuję napisów do filmu Je Reste! (Zostaję!) nie ma na napisy.info i org, może znacie jakieś inne porządne stronki i będą tam napisy do tego filmu, obojętnie do jakiej wersji (przerobie sobie). Pozdr :)
|
Cytat:
pozdro ;) |
podlacze sie do watku i poszukuje napisow na filmu Ong bak Dvdrip fr (671MB) Nigdzie nie moge znalezc dobrze zsynchronizowanych napisow.
Pomozecie...?? |
Cytat:
Może kiedyś wykombinują jakiś lepszy program tego typu... |
Hmm czyli tak jak myslałem.... strasznie kiepska jakość..
No nic dzieki chłopaki :) |
Cytat:
Na tej stronie jest kilka takich programików (także V-player z lektorem) http://gadacze.w.interia.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
wiec moze poszukaj czegos o allplayerze, ale to NA PEWNO slaba jakosc i lepiej samemu czytac :P pozdro ;) |
Przy okazji jak jest mowa o filmach to mam pytanie .. słyszał ktos o czyms takim jak lektor do napisów?
|
Cytat:
A dziwne, bo szukalem na tej stronie kilka tyg. temu i nie trafilem :) no nic, jeszcze raz dzieki! reputka dla ciebie :) |
|
A obily sie komus o oczy napisy do filmu Love Object z 2003 roku (finale-lo.limited-xvid.avi) ?? Na zadnych stronkach tego nie ma... nawet po angielsku :ysz: Jak cos to bede wdzieczny!
Pozdrowisko |
to ja tez sie przylacze :rotfl:
ja nie moge dostac napisów do Rrrrr...a konkretnie do rrrrrr.french.dvdrip.xvid-projo-ggt-[pol-osiol] |
Cytat:
|
Cytat:
Wiem, ze pojawily sie w sieci narazie hiszpanskie ale pol lub ang narazie nie ma. Jak bys znalazl szybciej to tez daj znac. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |