![]() |
jak chce sciagnoc z tego ftp://207.44.240.145/ to prosi o hasło i usser
|
Antena DIPOL ATK-16 /2,4 GHz, 12 metrów kabla, karta s. PLANET WL-8303. Za przyłączenie dałem 350zł, a abonamentu płacę 40zł (pierwszy miesiąc gratis na wypróbowanie sprzętu, jak nie pasuje to zabierają). Sprzęt już jest mój, a umowę mam na czas nieokreślony. ;)
Pozdro |
Cytat:
A może poprostu miałeś włączone jakieś ściąganie w tle, bo podczas testu trzeba wyłączyć wszystkie progsy korzystające z połączenia. ____EDIT_____ Na dole tej stronki jest taki tekst: " Pomiar jest miarodajny dla prędkosci w zakresie 0-254 kbit/s i został stworzony do badania klientów korzystajacych z laczy radiowych" więc mamy chyba przyczyne. I jeszcze jedno, ile płacisz za to łącze miesieczni i ile za instalacje (jakby ci się chciało to mógłbyś napisać jaki sprzęt masz)?? Coś mój dostawca chyba zdziera kase jak za takie wolne łącze jakie mam:( |
Cytat:
|
Spotkanie bedzie 2 pazdziernika, wiec mysle ze tak w 3 dni sie z tasma wyrobie, foty tez beda
|
sciagnalem juz. Nie zauwazylem ze nie idzie z tego samego IP wiecej niz 2 polaczenia i pisalem ze Rush`a nie moge sciagnac. Ale juz mam.
/||\aster - to byles na spotkaniu TranceAddict? Jak bylo. Opisz cos.Jakies foty? Nie wiedzialem ze az tak mixujesz, gadalismy kiedys to mowiles ze masz vinyle i wogole.To ladnie!:piwo: Tez szukam pare dobrych kawalkow. Ostatnio dobre ktore sluchalem to sety z Sunrise With Ekwador `04 - ale to i tak nie przebije NatureOne, Trance Energy... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
mi ciagle ten server dziala. ja wchodze przez internet explorer, bez zadnych wydzimisow, o nic sie nie pyta
Polecam takze sciagnac videoklipy takie jak Future sound of london... robert miles three drives... cafe del mar... oraz ibizas children to sa klasyki, polecam sciagnac wszystko z tego serva, ja tak zrobilem ;) BTW. kolo 5 pazdiernika udostepnie wam video z mojego wystepu, ze spotkania tranceaddict.com 8 ) |
Cytat:
|
Wielkie dzieki /||\aster :)
Sety wymiataja... szkoda ze nie moge Rush`a sciagnac...akurat sie na niego czaje. |
niestety u mnie nic z tego nie bedzie... :(
Kod:
Tue Sep 14 22:32:37 2004 Łączenie 207.44.240.145 [IP=207.44.240.145:21] |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
łeee :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:26. |