![]() |
Nie sa darmowe, opis IC u mnie na stronce, oba są zresztą raczej przystepnie proste w obsłudze, cos jak Shrink.
|
Wielkie dzięki za pomoc.
Są jakieś przewodniki po InstantCopy i Clone DVD i czy są to darmowe programy? Pozdr Krzysiek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja bym Ci polecił metode DVDdecrypter + DVDshrink. Opis jest TU
Moim zdaniem jest to najszybszy i najłatwiejszy sposób zrobienia kopii DVD :peace: |
No to się troche wyjasniło :)
Cytat:
Ok, jeśli zależy Ci na menu to powinieneś od razu rozpocząc od załadowania (jeszcze) całego materiału do np. InstantCopy albo CloneDVD one potrafią zachować menu odrzucając reszte, dopiero potem ewentualnie modyfikować w IfoEdit. |
Cytat:
Prawdę mówiąc to czytałem guide na Twojej stronie. Wyrażnie było napisane, aby z problemami zgłaszać się na podane forum. Na forum.divix.pl jestem zarejestrowany, ale nie mogę pisać postów (kiedyś nawet zgłaszałem do Ciebie ten problem). Tu jest Ok, dlatego tu właśnie piszę. Zrobiłem jak pisałeś w opisie (w IfoEdit posprawdzałem Vtsy, wywaliłem niepotrzebne pózniej z folderu Video TS i było wszystko OK, chyba :), bo odtwarzałem w Power DVD. Jednak... Chciałem otworzyć to póżniej w Shrinku, to wywalił mi jakiś bład. Chodzi mi o nagranie bajek dla dziecka, ale własnie z menu (strasznie lubi bawić się pilotem, ale jednak jest jeszcze za mała aby dbać jak trzeba o oryginalne płyty, który mi po prostu szkoda (hehe, nie są tanie) Pozdr Krzysiek |
Cytat:
ps.Shrinkiem nie zrobisz samego filmu+menu, jak to robiłeś? |
Nagranie filmu wraz z menu
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.
Serdecznie mi miło i mam nadzieję, ze będzie Nam się wspólnie doskonale współpracowało. Chcę zrobić kopię bezpieczeństwa samego filmy wraz z oryginalnym menu. Przeczytałem guide na forum.divix.pl, ale niestety nie udaje mi się póżniej tego okrojonego materiału otworzyć w DVD Shrinku, przez to nie moge zrobić backupu. Serdecznie prosze o pomoc. Pozdr Krzysiek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |