![]() |
Dżwięk z 2-ch kart dżwiękowych naraz
Witajcei panowie mm małe pytanko które męczy mnie od jakiegoś czasu. Mam 2 karty Sound Blaster Live w kompie czy jest jakieś oprogramowanie tak by dziwke muzyki lecial na raz 2 kart jednoczesnie np. puszczajac Winampa czy jest mozliwosc by muzyka lecial z 2-ch kart jednoczeasnie ewentualnie czy moze instnieje jakies oprogramowanie dziekk ktoremu mozna tak zrobic; jesli tak to prosze o jakis link. Pozdrawiam
|
Witam!
A co chcesz tym osiagnac? bo nie bardzo rozumiem? ps. "dziwke muzyki" fajna jakas? |
grappa01, to wez i zrob sobie rozgaleznik na wyjsciu z jednej karty, ewentualnie kup takowy, a ta druga karte sprzedaj.
pozdro |
opcja szukaj sie klania :] http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37454
Mozesz robic tak, ze winamp bedzie gral swoje, a np wmp swoje... Dowolne konfiguracje - o ile dany program/player ma mozliwosci ustawiania karty, a nie jedzie na domyslnej Mam tak teraz zrobione, sprawdza sie to rozwiazanie... polecam troszke problemu bylo za skonfigurowaniem, ale to zdaje sie wina sterownikow do SB - kxproject |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Widzisz chodzi mi by odtwarzając muzyka z jednego uruchomionego Winampa odtwarzac muzyke odtwarzaną na 2-ch kartach dżwiękowych naraz. A może są inne takie programy które mają taką możliwośc. Tymbardziej że Winamp oryginalnie może odtwarzać muzyke ale tylko prze jedną wybraną kartę dżwiękową. Pozdrawiam |
Na moj rozum i moje umiejetnosci (dosc slabe - zreszta) to nie ma takiej mozliwosci.
Dwie karty to zawsze mozliwosc konfliku, a Winda jest taka glupia, ze wybiera zawsze jedna karte, druga ignoruje, albo konfliktuje. Lepsze rozwiazanie to kupno karty wielokanalowej - ale jednej. |
yahol - gdybys uwazniej przeczytal topic i kliknol na link do dyskusji ktory podalem,
to wiedzial bys, ze glupia winda nie konfliktuje tego i bez problemu mozna miec 2 karty. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |