![]() |
potrzebne mi opinie
potrzebuję nagrywarki cdrw ale jest jeden podstawowy warunek musi być TANIA i jak najlepiej się nadawać do wypalania płyt AUDIO CD tzn o jak najlepszej jakości drugi warunek musi być CICHA proszę o konkretne tanie i doskonale modele do audio tutaj wklepywać:)
|
Jak ma byc tania i dobra to tradycyjnie Liteon 52x32x52x
|
Lite-On 52327S...są dobre do audio ale nie ciche.
|
oj memo przecież wiesz co jest polecane :) nie jesteś laikiem na forum.
Wszystko jest dobre byleby bezawaryjne i nie felerne. Powodzenia przy zakupie! LG or LiteOn |
Cytat:
|
Napisałeś że podstwowy warunek jaki powinna spełniać to to żeby była TANIA. No w sumie Plextor jak na dzisiejsze czasy nie stawia wygórowanych cen ;-)
|
Cytat:
Twój cytat: "...jeden podstawowy warunek musi być TANIA!" to jak myslisz?. jak mieli Ci odpowiedzieć? co?. Na przyszłość nie wprowadzaj nas w błąd, a potem nie czepiaj się, że odpowiedzi są takie jakie są. Po co wogole pytasz...jesli wiesz lepiej od nas... co jest ciche a co nie?. Co jest "tanie" a co nie? heee? . |
JA tam popieram i polecam zawsze LiteOn :piwo:
|
Cytat:
|
łojezu ^_^
......................... raczej LiteOn wydaje odgłosy jak odrzutowiec, nagrywarki CDRW LG są ciche. |
Poza plexem wiekszosc spawarek ma zblizone ceny. Jesli dla ciebie wazne jest zeby byla cicha to chyba najcichszy jest Asus 5232AS. Sprzet jest spoko, wiem co mowie bo go mam. 8 )
|
To może samsunga || ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
... u mnie ślub cywilny kosztuje około 100zł. Kościelny tyle ile dasz . |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |