![]() |
Musi byc historyczna - ja za pierwsza RW Verbatima zaplacilem 65 zl, ale bylo to w czasach kiedy normalna plytka kosztowala 10-12 zl, czyli prehistorycznych.
Znam goscia, ktory polerował plytki pasta polerska do samochodu - ale przeciez to czyste wariactwo |
Bo ta płytka jest ze złota, dlatego taka droga;)
|
Więc proponuje kupić nową CD-RW Verbatim za chyba 6 zł i problem z głowy :D
40 zł za CD-RW :ysz: :sciana: :szczena: |
Cytat:
A formatowawniem płyty nie pozbędziesz się rysy na 100%...nie próbuj. 40zł ...za CDRW ? :przybij5: |
CD-RW??? W takiej cenie? Ja po ok 5 złotych kupuję. Jak się popsuje, to kupuję nowy... :jezyk:
|
Chodzilo o cene plyty. 40 zl? Co to za plyta i kiedy kupiona?
|
witamy na forum!
takie wielokrotne kasowanie nic nie da... a tak btw to 40 ziko za plytke rw? :o |
Za ta RW dalem ponad 40 zl
jak na RW to sporo... bylo trzeba wziasc tansza i wiecej sztuk :) Plytka ma mala ryske (kazda plyta moze takiej sie nabawic przez wkladanie i wyjmowanie z pudelka) dzialala dobrez a po dniu juz nie... Myslalem ze tak z paredziesiat razy przejechac, powinno cos zmienic |
Cytat:
|
A poza tym, tak z ciekawosci. Ile to jest "duzo kasy"?
|
A ja nie kumam czaczy??
Skasowanei CD-RW, ma pomóc Ci w usunięciu rysy z płyty, przecież to nie możliwe... PS WItamy na forum :) -e- Mac mnie uprzedził :piwo: |
Cytat:
|
Wielokrotne kasowanie CDRW
Witam wszystkich...
Mam takei pytanko czy jest program ktory zautomatyzuje kasowanie plytki CDRW (po wczesniejszym wybraniu liczby, ile razy plyta ma byc calkowicie wyczyszczona) ?? Mam mala ryske na RW (za duzo kasy poszlo na nia aby wywalic do kosza) chcialbym aby nastepny odczyt CDka byl mozliwy... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |