![]() |
Zabezpieczenie Płyty Cd - hasłem
Wiem że ten problem był juz wielokrotnie ponawiany na forum ale nie z takim zapytaniem jakie ja mam. O co chodzi z tym zabezpieczeniem płyty cd - hasłem ? Chcę zabezpieczyć płyte Cd hasłem tak zeby po włozeniu do nośnika CD i uruchomieniu sie pojawiało sie okienko z wpisaniem hasła. Cóz taki program znalzałem co to robi ale każdy program szyfruje dodatkowo pliki a ja tego nie chce. Szukam takiego programu który by działał na zasadzie win rara lub Win zipa. Tak jak zipa można zabezpieczyć hasłem i kiedy chcemy otworzyć jesteśmy proszeni o hasło i po podaniu hasła i program nas wpuszcza do srodka. Tak samo ja szukam programu podobnego aby dostęp do płyty Cd był chroniony hasłem ale żeby dane nie były SZYFROWANE. proszę o pomoc - Tomasz
|
witam
wystarczy napisac w wyszukiwarce "Zabezpieczanie plyt cd haslem" i wyskoczy Ci moj poradni [niestety screenow nie ma] Co i jak zrobic i co jest potrzebne pozdrawiam ;) |
zobacz na crypto cd
|
Jestem nowy na forum ale nie wiem jak dokładnie zabezpieczyć płytę CD hasłem. Byłbym wdzięczny za informację. Z góry dziekuje za pomoc.
|
Cytat:
|
Dzięki za pomoc.!!!!!!!!!
|
Widze ze jestes nowy na forum ale gdybys mogl zmniejszyc czcionke opisu to nik by sie nie obrazil.
|
Cytat:
|
Tak wszytsko pięknie ładnie ale ja szukam takiego programu aby można było zabezpieczyć tylko samą płytę a mam na myśli jej wejście. Nie chcę aby program dodatkowo zabezpieczał jeszcze mi pliki na płycie. Fajny jest program decrypter ale co z tego jak oprócz tego ze zabezpiecza płytę hasłem to jeszcze dodatkowo zabezpiecza pliki a ja nie chcę aby zabezpieczał mi pliki tylko wejście do płyty samym hasłem. Czy ktoś zna taki program. LOGON
|
@Logon
jakiś dziwny jestes!!!!!!!!!!!!! przeciez @Maciej dał ci link- ludzie czytajcie te posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtórze http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=26009 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |