![]() |
Szukam softu JVC Image Converter. Help
Image Converter jest to program do tworzenia animacji do radia samochodowego. Niestety kupiłem radio beż takowej płytki i ciężko ją dorwać. Na allegro nie ma. Wie ktoś może gdzie mogę zassać lub nabyć taką płytkę ???
|
na emulu lub torrentach zobacz moze jest :>
|
Na emulu szukałem, na torrencie nie. Zresztą torrent mi nie działa :(
|
to moze w jakim sklepie z radiami beda mieli i ci udostepnia do zrobienia kopi bezpieczenstwa za drobna oplata :>
|
To chyba jedyna opcja albo na gieldzie elektronicznej, bo w sklepie pewnie nie dadzą mi za cholere :|
Tego softu nie ma na żadnej stronie JVC. Są tylko gotowe animacje do pobrania :( |
moze ci sie jakos uda zalatwic - powodzenia :spoko:
|
Dzięki :). Może jednak znajdzie się tu osoba, która ma taka płytke w domciu :D
|
na ośle leży coś takiego jak Image Converter, zajmuje 1,7MB
|
Proszę mi wytłumaczyć na jakim osle ???
|
eMule ...prawidłowo powinno być eDonkey ;)
|
Szukałem na eMule i nic u mnie nie znajduje. Mam prośbę. Jeśli ktoś by coś takiego znalazł na jakichś p2p to proszę mi dać znać. Thx
|
zYxMa, wysłałem ci ten programik na maila, sprawdź i daj znać czy to ten ;)
|
Dostałem, ale to nie o niego chodziło ;) Ale dzięki za pamięć :)
|
I w końcu udało mi się dorwać ten program :spoko:
Dzięki raz jeszcze za pomoc tym, którzy próbowali ;) Tak na przyszłość gdyby ktoś potrzebował to [tutaj] zrobiłem stronkę z downloadem i opisem co i jak ;) Pzdr. |
WITAM WSZYSTKICH chyba się troszeczke spóźniłem bo mam takową płytke i całe radyjko kompletne a tak przyokazji to może wiecie gdzie można znaleść jakieś fajne animacje do tego radyjka dzięki i pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:32. |