![]() |
Mapa Teleatlas do nawigacji TravelPilot E
Witam jestem nowym użytkownikiem forum , mam pytanie czy może ktoś próbował to skopiować? Ja próbowałem Alcoholem i nie działa.Jest to orginalna płyta i producent podaje że produkt posiada elektroniczną sygnaturę i w połączeniu z nabytym oprogramowaniem umożliwia korzystanie z CD.Z góry dziękuje za odpowiedzi.
|
Poczytaj chyba ci oto chodzi http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37457
|
Skanowałem A-rayem nie wykrywa żadnych zabezpieczeń.clon xxl też nic nie pokazuje,a po zrobieniu kopii płyta nie chodzi
|
A jaką masz nagrywarkę bo od tego dużo zależy.
|
W domu mam Teac i Samsunga.Ale kolega próbował na Liteon DVD
|
Czy to jest płyta do blaupunkta czy do innych GPS-ów też to znaczy mapa DX.
|
To jest płyta do blaupunkta ale nie DX tylko E
|
GPS weryfikuje nośnik na zwykłej nagrywarce lub bez ingerencji w oprogramowanie GPS-a nie da rady.
|
nie kumam z tą weryfikacją na nagrywarce
|
Sorry poleciałem do przodu na zwykłej nagrywarce tego nie nagrasz GPS weryfikuje nośnik.
|
A na jakiej próbować?
|
Przeczytaj PW.
|
travel pilot lub becker trafifc
mam ten sam problem jak skopiowac travel pilot mapa deutchland 2004-2005 DX lub plik becker traffic pro 8 wydaje mi sei ze tylko zrobi to cdclone travel pilot jest zabezpieczony savedisc 2 a becker illegal toc ale jak obejsc te zabezpieczenia probowalem chyba wszystkiego i nadal niedziala skanowalem programikiem CDDETEC za wszelkie informacje z gory wielkie dzieki...... :help: mam nagrywarke samsung sw-252b
|
Ja mapy dx-owe kopiowałem alcoholem 1.9.2 1705 na profilo śafeisc2/3.
|
mam ten sam problem prosze o info czy to sie da przegrac i jak tak to czym??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11. |