Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Przegrywanie płytki dvd?? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/przegrywanie-plytki-dvd-39870/)

rogalitf 17.09.2004 00:58

Przegrywanie płytki dvd??

Mam nagrywarkę NEC DVD 2500A i problem polega na tym, że robię sobie normalnie filmy z cyfrówki na format DVD w TMPEG nagrywa się idealnie odtwarzam w stacjonarnym idealnie. Kopiowałem płytkę z filmem DVD w DVDShrink bez problemu, clone DVD bez problemu, Nero bez problemu. Natomiast ostatnio próbuję skopiować wesele nagrane na dvd przez kamerzystę i wyskakuje mi że nie można skopiować (błąd odczytu danych zapis nie powiódł się) tak samo jest w clonie, nero a jak próbowałem otworzyć tą płytkę w shrinku to wyskakuje że (invalid DVD navigation structure). Może ktoś wie jak mógłbym skopiować te płytki

Czołgista 17.09.2004 01:05

Cytat:

Napisany przez rogalitf
Mam nagrywarkę NEC DVD 2500A i problem polega na tym, że robię sobie normalnie filmy z cyfrówki na format DVD w TMPEG nagrywa się idealnie odtwarzam w stacjonarnym idealnie. Kopiowałem płytkę z filmem DVD w DVDShrink bez problemu, clone DVD bez problemu, Nero bez problemu. Natomiast ostatnio próbuję skopiować wesele nagrane na dvd przez kamerzystę i wyskakuje mi że nie można skopiować (błąd odczytu danych zapis nie powiódł się) tak samo jest w clonie, nero a jak próbowałem otworzyć tą płytkę w shrinku to wyskakuje że (invalid DVD navigation structure). Może ktoś wie jak mógłbym skopiować te płytki

W/G mnie to reklamuj u kamerzysty co to dzieło spłodził !
Bo albo coś spaprał przy Autchoringu albo nośnik parszywy , ale raczej to pierwsze sądząc po komunikacie Schrinka.
Dlaczego Ty masz za tym biegać ? Niech poprawi !

Turboni 17.09.2004 01:08

plyta lipna mialem to samo kiedys jak wziolem film z wypozyczalni i byl troszke porysowana to samo mi wyskakiwalo w shrinku :(.
i niestety nie zrobilem kopi bezpieczenstwa

rogalitf 17.09.2004 01:13

też nad tym myślałem ale czy nie jest to zastanawiające że zarówno 3 płyty z mojego wesela jak i 3 płyty z wesela koleżanki która poprosiła mnie o przegranie tak samo się zachowują. A nagrywali zupełnie inni kamerzyści

VIZZARD 17.09.2004 01:15

Cytat:

Napisany przez rogalitf

Gdzieś już kiedyś widziałem temat o płytce DVD z wesela :idea:

Nie chce mi się szukać :\

Pewnie trzeba by było wklepać jakąś odmianę słowa "wesele" w wyszukiwarkę

Taki jestem leń :D

Ale tam gość poradził sobie zgrywając płytkę SmartRipperem :wow:

VIZZARD 17.09.2004 01:17

Cytat:

Napisany przez rogalitf
też nad tym myślałem ale czy nie jest to zastanawiające że zarówno 3 płyty z mojego wesela jak i 3 płyty z wesela koleżanki która poprosiła mnie o przegranie tak samo się zachowują. A nagrywali zupełnie inni kamerzyści

Ale pili to samo .... ^_^

:czar:

Czołgista 17.09.2004 01:41

Cytat:

Napisany przez rogalitf

Pewnie tym samym softem robili :sciana:
Też kiedyś wesela nagrywałem :bicz:

legion 17.09.2004 01:53

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Ale pili to samo .... ^_^

:czar:

pewnie czeskiej wodki sie napili :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42.