![]() |
Azerus - dziwny problem ?
Mam zainstalowanego Azerusa i najnowsza wersje jawy i jak wlaczam Azerusa to odpala sie kilka minut zabierajac w tym czasie 100% mocy procka i prawie cala pamiec ram z 640mb zostaje ok 30mb wolnej pamieci . Jak juz sie uruchomi to jest ok. problem jest tylko przy zalaczaniu .
Mial ktos podobny przypadek ? |
A nie masz przypadkiem plugina country flag - czy jakoś tak, ja miałem podoobny objaw kiedy go urzywałem :)
|
Chyba znalazlem przyczyne odinstalowalem Pande i wszystko jest ok. jak narazie musze teraz poszukac innego antyvira chyba Kaspersky Anti-Virus Personal bedzie odpowiedni ?
|
Cytat:
|
u mnie też muliło - właśnie z powodu pluginów.
wróć do wersji 2.0.6.0 i będziesz miał po kłopocie. dobra rada wujka woitas'a: ustaw sobie porty: 49152 do 65535 (unikniesz problemów z trackerami, na których zbanowano porty 6xxx ) |
ja polecam BitTornado - z nim nie ma problemow :)
pozdro ;) |
A ja polecam Overneta...
PS. Smartek masz w podpisie kwadrat z krzyżykiem... |
Cytat:
co do Overneta - on chyba nie potrafi korzystac z BitTorrenta? A moze sie myle? 'Oswiec' mnie :banan: :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
ale chcialem zapytac jak to jest z ta zmiana tych portow dla znajomego... chodzi o to by wszystkie porty zmienic na jakies z tego przedzialu ?? czy tez tylko te dotyczace trackera ?? a jesli wszystkie to (bo tam z tego co pameitam...) uzywa sie kilka portow... to czy one musza byc po sobie dokladnie w kolejnosci... jeden po drugim itd itp ?? czy tez nie koniecznie ?? z gory dzieki za info... pozdro |
porty 49152 do 65535 zalecam wklepać tylko przy podłączaniu do trackera, na którym tamte zbanowano.
w pozostałych przypadkach można zostawić bez zmian te, które są domyślne. chociaż u mnie w/w ustawione są na stałe. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09. |