![]() |
Abbyy Pdf
MAM WW PROGRAM.CHCIALEM PRZENIESC PLIK PDF DO WORDA.WYSKOCZYL MI TAKI KOMUNIKAT:
"Autor klasa 1.pdf zabezpieczył ten dokument przed kopiowaniem lub eksportowaniem z niego tekstu lub grafiki przy pomocy innych sposobów. Proszę podać hasło właściciela aby uzyskać dostęp do pliku." CO ZROBIC.HASLA NIE ZNAM.SCIAGNALEM TO Z NETU I MUSZE TROCHE PRZEROBIC.DZIEKI ZA PORADY |
Po to zapisuje sie w PDF i zabezpiecza, aby uniknac takich wlasnie nieuprawnionych zmian.
To raz. Dwa - najczesciej jest to adres strony, nazwa ***** skad sciagnales, albo haslo wlasciciela. W tym ostatnim przypadku masz przechlapane :D |
możesz jeszcze spróbować czegoś takiego - pdf password remover v2.2
|
Cytat:
-jezeli nie masz zablokowanej opcji drukowania (?) czasami zapominaja (!) -wysylasz do wirtualnej drukarki, zapisujesz, edytujesz, zmieniasz, zapisujesz do PDF. |
Mam taki abstrakcyjny pomysl. Zrobic zrzut ekranu i potem potraktowac programem OCR. ^_^
|
google.com - to taka fajne strona :> wystarczy wpisac pdf password recovery i wyskakuje troche wynikow, miedzy innymi to co podal gallus :) uzyc koniecznie opcji decrypt (w zadnym wypadku brut force ani dictionary - chyba ze masz kilka lat w zapasie) i luuuzik ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:04. |