![]() |
Problem z odczytem
Ja mam taki sam problem z tą nagrywarką tylko moja nie czyta niektórych płyt oryginalnie nagranych.Ostatnio miałem problemz płytą z Niezbędnika, płyta nie uszkodzona, programy diagnostyczne pokazują 700MB zajętego miejsca a napęd nie czyta.Mam bios QS55.
|
Taki problem pojawia sie gdy nagrywasz obraz plyty programu zabezpieczonego przed kopiowaniem (dla nie rozumiejacych chodzi o pirackie oprogramowanie:)). Nero nie obsluguje tego rodzaju obrazow! Zainstaluj sobie CloneCD lub Alkohol'a i tam nagraj plytke. Najlepiej jak bys dowiedzial sie w jaki sposob plyta byla zabezpieczona i wybral odpowiednie tryb zapisu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak nagrywasz ISO w Nero? napisz krok po kroku co robisz.
ps.Nie masz może wybranego Image Recoreder? |
700 mb pustych danych na cd !! :(((
witam
mam problem z plytami nagranymi z obrazu *.iso (uzywany byl nero). po nagraniu na cd nie ma zadnych plikow, wizualnie plyta jest nagrana widac sciezki na calej plycie ale windows widzi plyte jako plyte z 0mb zajetymi i z 0mb wolnymi czyli ktorys z leadow zostal zapisany. jak zrobie w nero info o nosniku pisze ze nie ma niezamknietych sesji a cd jest zamkniety tyle ze "widzi" 700 mb "czegos niezidentyfikowanego". czy cos sie da z tym cd zrobic ??? pozdrawiam... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |